Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Код Blaupunkt SC 202 D(C)
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Dobri
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Нед Окт 23, 2005 13:38    Заглавие: Отговорете с цитат

aaleks1 написа:
100-120лв. е нов плеар /МР3/.....

И клко месеца според Вас би работил този плеар, и колко след това би струвало смяната на оптиката му ( заедно с оптиката разбира се)?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Нед Окт 23, 2005 15:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако имаш да даваш всяко година по 100-120лв може и да си купуваш от тези(пък и не знам дали ще изкарат и година)При мене идват на 2-3-я месец Rolling Eyes Wink Idea
aaleks1
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Окт 23, 2005 19:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Момчета, разбирам негодуванието Ви, изскави се всички да гледаме на стари телевизори и през година да идваме при Вас и да ни вземате минимум от 25лв. до бог знае колко лв., да ама вече 110лв. е цветно телевизорче с 2 год. гаранция, сещате ли се /усещате го/ .
А това, че плеара се поврежда на всики 2-3 месеца и някай ти го носи да му вземаш 40-50лв. Laughing негов проблем.
Това също Ви яде хляба http://www.vali.bg/?manufacturer=&group=1,214&content=/group_content.php&orderby=name_up и мисля да минавам на такова чудо е иоще една джаджа ама сега и нямам http ама ще го открия, двете струват около 100-120лв.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Окт 23, 2005 19:28    Заглавие: Отговорете с цитат

aaleks1, успокой малко топката и си дай 6-те лири (след като това е проблема).
Линка който си дал не е много ясно какъв му е смисъла.
Новите неща за ххх пари и с ххх години гаранция също не са много показателни, докато има такива като теб (някой го е изхвърлил, а ти гледаш как да минеш "по-тънко").

P.S. Не съм в този бизнес дето трябва да
Цитат:
сещате ли се /усещате го/
така че си спести определенията.

Не е лошо и да пооправиш правописа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Нед Окт 23, 2005 20:21    Заглавие: Отговорете с цитат

aaleks1 написа:
Момчета, разбирам негодуванието Ви, изскави се всички да гледаме на стари телевизори и през година да идваме при Вас и да ни вземате минимум от 25лв. до бог знае колко лв., да ама вече 110лв. е цветно телевизорче с 2 год. гаранция, сещате ли се /усещате го/ .
А това, че плеара се поврежда на всики 2-3 месеца и някай ти го носи да му вземаш 40-50лв. Laughing негов проблем.
Това също Ви яде хляба http://www.vali.bg/?manufacturer=&group=1,214&content=/group_content.php&orderby=name_up и мисля да минавам на такова чудо е иоще една джаджа ама сега и нямам http ама ще го открия, двете струват около 100-120лв.

Приятелю да знаеш че за нас винаги ще има хляб дори от такива като теб-ще го осъзнаеш ама карай да върви
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Окт 23, 2005 22:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
110лв. е цветно телевизорче с 2 год. гаранция,

Ами като му умре огнярчето вътре ,какво ще го правиш? Купувай си еднодневки тогава ,защо си се хванал да си оправяш нещо старо,че и без пари ако може? А за двете години гаранция -това ще са ти две години ходене по мъките-Успех!
Върнете се в началото
aaleks1
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Окт 23, 2005 23:38    Заглавие: Отговорете с цитат

RC, за топката е ясно, за 6-те лири вече съм писал по-горе!
За линка, ами липсва оптиката която да се сменя на "2-3 месеца", това му е смисъла.
А гаранцията си е хубаво нещо, дори и за марковите неща.
Като всеки и на мен ми се сака "по-тънко".
Да "цитата" не важи за неработещите в тази сфера!
За правописа, лоша работа от първи клас си го влача и за това неправя забележки на други, иначе ми звучи комплексарско/даскалско.

bai_tishan, абе така си е, ама по-рано много по-вече пари и по-лесно се вадеха от тоя бизнес.

ELP, на всяко ново и евтино /не марково/ майсторите му викат еднодневка, докато се появи друга нова/евтина марка, а първата става почити маркова/скъпа.

И аз искам да си купувам само маркови неща, ама нема пари, дори и английската поговорка непомага! Както и да е, всеки знае сам как се справя с живото в BG.
Хайде, че стана късно.
Smile
Върнете се в началото
sparky
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Окт 25, 2005 15:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми точно там е проблема. Ако сам не се сещаш, мога почти със 100% сигурност да ти кажа че касетофона е краден. И докато има такива, които купуват, съответно ще има и такива, които крадат, дори да е без панел. После и такива, които разкодират.

В крайна сметка храним мутрите и наркоманите, а всички мрънкаме че няма пари. Напротив, пари има, смо че отиват не там, където трябва, това е проблема.

Аз нищо крадено/кодирано/без панел не бих си купил. Има си магазини за това. Пък ако не става в тази държава, на други места става.

Не искам да обидя никой от сервизния бранш, обаче и вие сте си..... (вие си знаете). Преди 5 месеца си купих cd/mp3/wma плеър за кола pioneer deh4700mp мисля че беше модела, и ми взеха 10лв за слагане+още 7 за букса - преходник на антената.
Колата е чисто нова и с евробукса (Skoda Fabia) - сещате се че цялата процедура трая точно 2 минути. Не че немога да си го сложа сам, но тогава гаранцията няма да важи, и съответно съм задължен да отида в оторизиран сервиз - а това до преди 2-3 години го нямаше като изискване - знам, защото и за старата кола си купувах нов касетофон.
На всичкото отгоре две седмици след това се наложи да го извадя и да го сложа сам както трябва, защото започна да дрънка - не бяха сложили отзад един болт с гумен тампон.

Еми съгласете се че 5лв за минута работа е малко множко май. А същия(ама съвсем същия) преходник на пазара струва стотинки. А и цялата работа е малко смешна и безмислена - просто след като го сложите нищо не гарантира че няма да го махна, нали? Не би ли било по-добре след като сам си сложа касетофона просто да мина с колата, за да видите че работи и съответно да ударите печата в гаранцията? А продавачите в магазина са изключителни профани и е много по-вероятно там да стане повреда при изпробването, отколкото при монтажа, особено ако е на нов автомобил.

Но в нашата държава всеки, ама всеки гледа да задължи някой да му плаща, независимо дали е доволен или не от услугите му - и това важи за всички фирмени сервизи за всякаква техника, дори и автомобилните, за топлофикация, БТК, и т.н. Затова сме и на това дередже.
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Окт 25, 2005 17:21    Заглавие: кодове Отговорете с цитат

Спарки а ти какво работиш Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
aaleks1
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 25, 2005 19:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Момчета, така си е, всеки съди от своята камбанария т.е. всеки си е прав за себе си. Но и в нашата държава ще си завъдим гражданско общество, дори и с цената на такива спорове като тук!
В споро се ражда истината /но само когата се изслушваме и уважава ме/.
Аз вярвам Smile !!!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети