|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 13:38 Заглавие: |
|
|
| aaleks1 написа: | | 100-120лв. е нов плеар /МР3/..... |
И клко месеца според Вас би работил този плеар, и колко след това би струвало смяната на оптиката му ( заедно с оптиката разбира се)? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 15:19 Заглавие: |
|
|
Ако имаш да даваш всяко година по 100-120лв може и да си купуваш от тези(пък и не знам дали ще изкарат и година)При мене идват на 2-3-я месец  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
aaleks1 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 19:14 Заглавие: |
|
|
Момчета, разбирам негодуванието Ви, изскави се всички да гледаме на стари телевизори и през година да идваме при Вас и да ни вземате минимум от 25лв. до бог знае колко лв., да ама вече 110лв. е цветно телевизорче с 2 год. гаранция, сещате ли се /усещате го/ .
А това, че плеара се поврежда на всики 2-3 месеца и някай ти го носи да му вземаш 40-50лв. негов проблем.
Това също Ви яде хляба http://www.vali.bg/?manufacturer=&group=1,214&content=/group_content.php&orderby=name_up и мисля да минавам на такова чудо е иоще една джаджа ама сега и нямам http ама ще го открия, двете струват около 100-120лв. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 19:28 Заглавие: |
|
|
aaleks1, успокой малко топката и си дай 6-те лири (след като това е проблема).
Линка който си дал не е много ясно какъв му е смисъла.
Новите неща за ххх пари и с ххх години гаранция също не са много показателни, докато има такива като теб (някой го е изхвърлил, а ти гледаш как да минеш "по-тънко").
P.S. Не съм в този бизнес дето трябва да | Цитат: | | сещате ли се /усещате го/ | така че си спести определенията.
Не е лошо и да пооправиш правописа. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 20:21 Заглавие: |
|
|
| aaleks1 написа: | Момчета, разбирам негодуванието Ви, изскави се всички да гледаме на стари телевизори и през година да идваме при Вас и да ни вземате минимум от 25лв. до бог знае колко лв., да ама вече 110лв. е цветно телевизорче с 2 год. гаранция, сещате ли се /усещате го/ .
А това, че плеара се поврежда на всики 2-3 месеца и някай ти го носи да му вземаш 40-50лв. негов проблем.
Това също Ви яде хляба http://www.vali.bg/?manufacturer=&group=1,214&content=/group_content.php&orderby=name_up и мисля да минавам на такова чудо е иоще една джаджа ама сега и нямам http ама ще го открия, двете струват около 100-120лв. |
Приятелю да знаеш че за нас винаги ще има хляб дори от такива като теб-ще го осъзнаеш ама карай да върви _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 22:28 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | 110лв. е цветно телевизорче с 2 год. гаранция, |
Ами като му умре огнярчето вътре ,какво ще го правиш? Купувай си еднодневки тогава ,защо си се хванал да си оправяш нещо старо,че и без пари ако може? А за двете години гаранция -това ще са ти две години ходене по мъките-Успех! |
|
|
 |
aaleks1 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 23:38 Заглавие: |
|
|
RC, за топката е ясно, за 6-те лири вече съм писал по-горе!
За линка, ами липсва оптиката която да се сменя на "2-3 месеца", това му е смисъла.
А гаранцията си е хубаво нещо, дори и за марковите неща.
Като всеки и на мен ми се сака "по-тънко".
Да "цитата" не важи за неработещите в тази сфера!
За правописа, лоша работа от първи клас си го влача и за това неправя забележки на други, иначе ми звучи комплексарско/даскалско.
bai_tishan, абе така си е, ама по-рано много по-вече пари и по-лесно се вадеха от тоя бизнес.
ELP, на всяко ново и евтино /не марково/ майсторите му викат еднодневка, докато се появи друга нова/евтина марка, а първата става почити маркова/скъпа.
И аз искам да си купувам само маркови неща, ама нема пари, дори и английската поговорка непомага! Както и да е, всеки знае сам как се справя с живото в BG.
Хайде, че стана късно.
 |
|
|
 |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 25, 2005 15:40 Заглавие: |
|
|
Еми точно там е проблема. Ако сам не се сещаш, мога почти със 100% сигурност да ти кажа че касетофона е краден. И докато има такива, които купуват, съответно ще има и такива, които крадат, дори да е без панел. После и такива, които разкодират.
В крайна сметка храним мутрите и наркоманите, а всички мрънкаме че няма пари. Напротив, пари има, смо че отиват не там, където трябва, това е проблема.
Аз нищо крадено/кодирано/без панел не бих си купил. Има си магазини за това. Пък ако не става в тази държава, на други места става.
Не искам да обидя никой от сервизния бранш, обаче и вие сте си..... (вие си знаете). Преди 5 месеца си купих cd/mp3/wma плеър за кола pioneer deh4700mp мисля че беше модела, и ми взеха 10лв за слагане+още 7 за букса - преходник на антената.
Колата е чисто нова и с евробукса (Skoda Fabia) - сещате се че цялата процедура трая точно 2 минути. Не че немога да си го сложа сам, но тогава гаранцията няма да важи, и съответно съм задължен да отида в оторизиран сервиз - а това до преди 2-3 години го нямаше като изискване - знам, защото и за старата кола си купувах нов касетофон.
На всичкото отгоре две седмици след това се наложи да го извадя и да го сложа сам както трябва, защото започна да дрънка - не бяха сложили отзад един болт с гумен тампон.
Еми съгласете се че 5лв за минута работа е малко множко май. А същия(ама съвсем същия) преходник на пазара струва стотинки. А и цялата работа е малко смешна и безмислена - просто след като го сложите нищо не гарантира че няма да го махна, нали? Не би ли било по-добре след като сам си сложа касетофона просто да мина с колата, за да видите че работи и съответно да ударите печата в гаранцията? А продавачите в магазина са изключителни профани и е много по-вероятно там да стане повреда при изпробването, отколкото при монтажа, особено ако е на нов автомобил.
Но в нашата държава всеки, ама всеки гледа да задължи някой да му плаща, независимо дали е доволен или не от услугите му - и това важи за всички фирмени сервизи за всякаква техника, дори и автомобилните, за топлофикация, БТК, и т.н. Затова сме и на това дередже. _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 25, 2005 17:21 Заглавие: кодове |
|
|
Спарки а ти какво работиш  |
|
|
 |
aaleks1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 25, 2005 19:03 Заглавие: |
|
|
Момчета, така си е, всеки съди от своята камбанария т.е. всеки си е прав за себе си. Но и в нашата държава ще си завъдим гражданско общество, дори и с цената на такива спорове като тук!
В споро се ражда истината /но само когата се изслушваме и уважава ме/.
Аз вярвам !!! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|