| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 13:55 Заглавие: |
|
|
eh to da stava6e ne6to ot nego az 6tq hda go prodam ama na to nqma6e po4ti ni6to na nego )) be6e izhvarlen po4ti na bokluka haha
)) samo 6asito stava6e za rabota
sled edna boq i to !! a puk tv ane e na malak grad a na selo )) ne e tolkoz mo6ten  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 19:10 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | мен не ми тряя 7 8 ампера а 2 ампера 250 вата минимум Smile |
Елементарни сметки показват че при 2А ще ти трябват 125 волта за 250 вата. Вземи научи електротехниката и правописа! |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 20:38 Заглавие: |
|
|
Най-малко 20 КW ще е от радиоточките в някой малък град усилвателя Ако пък намериш на София усилвателя на радиоточките,хич да не е ,най-малко 2 МЕГАВАТА ще има .Прай сметка колко идиотеки ще УЗВУЧИШ и най-малко на Батман колата ще можеш да си купиш.А пък може да ти останат парици да си купиш и малко Е,как да не иска човек тук в тоя форум да се пише след конкурсен изпит А пък може утре или вдругиден някой хлапак да пише във форума"Айде да спирам вече,че стана като ДОСМЕН дето си продавал киловатите.... Сори,ама вече не издържам  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 23:27 Заглавие: |
|
|
абе вие в тоя форум май само ташак си правите с хората дет питат маи впбще хабер си нямате от нещата аз питам като човек и очаквам смислен отговор пак вие вище какви неща тръгнахте да обсъждате!!както казах имам роднина в пощата на село и той е взел от там един стар лампов усилвател с който каза едно време са сврили радиото4ките!!!!
първо тои е само част от цял шкав със такива усилватели които са имали сушотщ предназна4ение ама то малко акъл трябва да се сети човек че не е нужно с един усилвател да захранваш цялото село като можеш и с 5 и би било доста по добре!!плюс това аз говоря за усилвател от преди минимум 30 години а я се замислете колко хора са имали тогава радиото4ки?едва ли цялото село е било пълно с тях!!
применро да са имали 100 150 къщи
кат го разделим тва на 5 отделни усилватела(говоря примерно)
и се получава по 30 къщи на усилвател и кат земем впредвив колко маломощна е една радиоточка най-много 5 вата се получава 150 вата на усилвател(толкова е и трафа от усилватела!!!!) за кви мегаватове почнахте да балнувате вие бе хора слезте малко на земята!!!
моля пишете смислени неща |
|
|
 |
banchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2005 15:01 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | абе вие в тоя форум май само ташак си правите с хората дет питат маи впбще хабер си нямате от нещата аз питам като човек и очаквам смислен отговор пак вие вище какви неща тръгнахте да обсъждате!!както казах имам роднина в пощата на село и той е взел от там един стар лампов усилвател с който каза едно време са сврили радиото4ките!!!!
първо тои е само част от цял шкав със такива усилватели които са имали сушотщ предназна4ение ама то малко акъл трябва да се сети човек че не е нужно с един усилвател да захранваш цялото село като можеш и с 5 и би било доста по добре!!плюс това аз говоря за усилвател от преди минимум 30 години а я се замислете колко хора са имали тогава радиото4ки?едва ли цялото село е било пълно с тях!!
применро да са имали 100 150 къщи
кат го разделим тва на 5 отделни усилватела(говоря примерно)
и се получава по 30 къщи на усилвател и кат земем впредвив колко маломощна е една радиоточка най-много 5 вата се получава 150 вата на усилвател(толкова е и трафа от усилватела!!!!) за кви мегаватове почнахте да балнувате вие бе хора слезте малко на земята!!!
моля пишете смислени неща |
 |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2005 16:27 Заглавие: |
|
|
К'ъвто въпроса -т'къв и отговора-ако зададеш смислен въпрос-получаваш смислен отговор.Ако обаче зададеш безсмислен въпрос ,като тоя -искам 2А и 250 вата -получаваш съответно и безсмислени отговори-не се чуди!
То и секцията си е такава-общи приказки!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2005 17:23 Заглавие: |
|
|
Добре дошъл в лудницата,драги Госте!Не се стягай,репликата ми не беше към теб.От какъвто и телевизор да изкараш траф,трябва да се пренавива!В тоя случай идеални са от руските ламбени-цветни и безцветни ,като първите са по-корави.Сетих се за един вариант,ако можеш-провери.Имаше български телевизори София 21.Мисля,че трафовете им вадеха около 20-22 V,трябва да използваш два такива,за да имаш двуполярно захранване.И напрежението е малко,но като за начало мисля,че ще ти стига.подкарай си машината,натъкми режими и каквото трябва,а после мисли за по-кораво захранване.И не забравчй да слагаш бушони, че много лесно пукат ментелявите транзистори  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2005 17:50 Заглавие: |
|
|
| ELP ai stiga si se prail na interesen be sme6nik vaprosa e zadaden konkretno ot kakuv tv trqbva da iskaram traf ko ne mu haresva6 kazva6 primerno ELEKTROn i mul4i6 drugite komentari vari gi obesnqvai na baba si 6ot tuka ne si interesen!!!! ae ebi sa |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2005 21:02 Заглавие: |
|
|
Такива гости не обичаме в нашата къща Сигурно и ти не би ни приел у вас ,ако дрънкаме простотии с повод и без повод.Ако ти е малко чувството за хумор,задавай си въпросите в bgaudio.org,за да видиш там какви съвети ще ти дадат  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2005 21:10 Заглавие: |
|
|
Ditronix, може би не е лошо да се "преценяват" подобни "участници" - дали изобщо заслужават да им се обръща внимание, а още по-малко да им се дават съвети.
Не е трудно да се прецени (оцени) това още от първите им един-два поста (според мен). |
|
|
 |
|