| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nov Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 16:54 Заглавие: търся комбинация за отблокиране на child lock |
|
|
телевизора е NEO 14 инча купен преди месец и сина ми без да иска е блокирал екрана в левия долен ъгъл има катинарче проблема е че това е на село при баба му и не мога да им помогна от тука те не могат да се оправят с упътването
благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 17:28 Заглавие: |
|
|
| Напиши и точния модел на телевизора, но все си мисля че без сервиз няма да минеш. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 17:38 Заглавие: |
|
|
Да пробват да натиснат 3 пъти бутона РР на ДУ. _________________ Димитър |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 18:01 Заглавие: |
|
|
Ако не стане със съвета на dima, има евентуално и друг вариант.натисни и задръж за повече от 5 сек бутон Displai.
Успех! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
nov Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 19:20 Заглавие: child lock NEO 1425 |
|
|
моделът е NEO 1425 опитахме с три пъти РР и не става а на дистанционното нямало копче Display поне така казва сина и баба му
да му се не види дано |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 19:27 Заглавие: Re: child lock NEO 1425 |
|
|
| nov написа: | на дистанционното нямало копче Display поне така казва сина и баба му
да му се не види дано |
Със сигурност има.Нека погледнат описанието , по спомени се намираше в долната половина на дистанционото в дясно но не мога да съм 100% сигурен. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
|