Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ot kakuv televizor da iskaram traf
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Пон Окт 24, 2005 21:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Прав си, RC Exclamation Кофти е ,че за втори път ми се случва такова нещо,ама нали би трябвало да помагаме,когато можем Question И защо тези момчета не разбират елементарни неща откъм етичната страна-това не мога да проумея!Че се задават смешни ,понякога тъпи въпроси-не е проблем.Сигурно и ние понякога сме ги задавали и няма гаранция че никога няма отново да ни се случи,ама пък съм абсолютно сигурен,че никога няма да изръся такива простотии по нечий адрес .Това е.Явно всичко е въпрос най-вече на възпитание.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LADA_GT_TURBO
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Варна морето

МнениеПуснато на: Вто Окт 25, 2005 15:58    Заглавие: Отговорете с цитат

да много си праж си4ко си евъзпитание ти примерно се мислиш за възпитан!ок нп може и така да е!ама пич каде ще ти послужи това възпитание в сегашните времена???!!!??? хахахах
на вазпитаните като тебе в нашо време им викаме "балъци"
Smile)) колкото и жестоко да звучи реалноста е така Smile))
и ако си такъв не очакваи много интересен и хубав живот е то се пак зависи от интересите на човека ама има някои неща дет са общи за всички !!!!
хеххе
надявам си ме разбрал ко имам впредвид
АКО БЕШЕ СЕГА ПРЕДИ 40 50 години би могло да ти послужи възпитанието но не и сега !!! хахаха секи псува на ляво и на дясно
и нявсякаде само боища и пиански истории такива "възпитани хора"
просто не са за този свят ахахахахахах
в нашо време важат законите на джунглата:'по силния печели"
Smile)))) така че можеш да си земеш възпитанието ида си г озавреш нали знаеш каде??
плюс това повечето "техници" знаят колкото баба ми за електроника
хахахахахахахах
е пресен
случаи е следния
правих на скоро усилвател за кола на една позната и сътветно сложих ДЦ-ДЦ преобразувател на 30 волта за усилватела чисто нов купен от магазин и след няколко дена я виждам напрао бълва змии и гущери вика онова нещо дет го сложи в тубата изгоря за работа не стаа закарах го при един познат("жичката" му викат техник от 30 години някаде все още практикуващ)разглобихме го цялото мери там замерва ко замерва и каза ооо то за работа не става ве4е това хвърляи го много си се набутала!!!!хахахах
така и аз викам е хубу дай ми да го погледна
зех го аз и на вечерта пускам го аз работи всичко както трябва
Smile))) а проблема бил следния преубразователа когато му е слаб тока от акомуалтора и кат издумка един малко по продулжителен басс и спира шот не му стига тока има си защита нали
и оназ с някъв гаден акомулатор стари ест то кат думни 5 пути и се исхабил савсем и спира да и свири на тая музиката и го води при тоя лиохман и оня смятаите колко е на ти с електрониката че да не може да разбере от какво е проблема !!!! хахахахах
плюс това единственото коет тряя се нарпави при такава ситуация е да се изключи тока входния и пак да се включи ама на то малко акъл се иска за тая работа!!! хахахахахах малко ама на време казали хората
това е жив пример че можем да вярваме единствено и само на себе си !!
о сега се сетих и за още един такув пример преди 3 4 години имах един немски усилвател рфт бая мощен беше Smile))
ама на по ено време нещо спря да свири
и аз тогаз хабер си нямам от електроникаи го закарахме при един познат да го види уж Smile)) и отиам да го зимам оня вика о то от туй нещо работа не става тез транзистори преди 30 години спряха да ги произвеждат(явно човека не беше чувал за аналози хахахах)
няма да стаа нищо хвърляй го
Smile)))
и аз си го прибрах нали и един ден викам да зема да го отворя шот ми беше интересно викам то повече от туй няма да се развали
и отварям си го и си го разглеждам и по ено време скивам два бушона в началото на двата канала Idea Question Exclamation хаха
и махам ги гледам изгоряли отидах купих нови
смених и пак имах един доиста добър усилвател!!!
и напрао колко сам се смял и сам го нареждал тоя техник просто нямате сии напредстава хахахаха Cool Laughing на такива им се вика пишман майстори ахахаха
и от тогава си знам че по хубо от моито няма то кат не е да си го опраиш сам по добре вобще да не го опраяш щот ще ми се скъси живота с 5 години аахахахах

#Racing_For_Varna
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Вто Окт 25, 2005 17:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти да не си братовчед на Боби Турбото?Що не подпалиш тази ЛАДА със 170 коня и да прескочиш до Провадия ,хем да я видим къде са и конете,хем да ме понаучиш на нещо? Ще ти изкарам малко неща,дето съм ги правил,да ми обясниш къде съм сбъркал,че работят.45 километра ще ги глътнеш има-няма за 10-15 минути.Само внимавай като влизаш в града,има една стеничка,на която има снимките на такива отворковци като теб-дето бяха с много коне и от същия КУРБАН-РЕЙСИНГ ТИМ...Колкото до възпитанието-да си жив и здрав,само след няколко години ще разбереш кой наистина е бил прав-ти или аз и колегата RC.Само че тогава вече ще е късно-за теб,не за нас Laughing Laughing Laughing

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LADA_GT_TURBO
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Варна морето

МнениеПуснато на: Вто Окт 25, 2005 17:57    Заглавие: Отговорете с цитат

abe az kot imam da razbiram sam go razbral az poznavam dosta hora ot provadiq seloto mi e dosta blizo do provadiq nai veroqtno go znae6 bluskovo se kazva
a taq steni4ka q znam minalata godina ili taq det se ubiha tam s BMW to ama ne se pritesnqvai ladata ima slik i vliza idealno v zazvoite plius tova ladata ne e moq !!!!
hahahaha a toz det q katra e profesionalen rali sastezatel i povqrvai mi znae mnogo dobre kak da vliza v zavoite s ladata Smile))
pak i 4akai malko ve 15 min sa mnogo 10 po stava !! hahahaha
pak do tova det ti s ig o prail e to ne moje ni6to da ne staa ve Smile) to togaa 6te6e da si nai golemiq ne6tasnik na sveta hahahah ama az govoreh za ne6to drugo nqma zna4enie!!!
az moga i da se durja vazpitano ako iskam ama prosto ne vijdam pri4ina da go pravq to4no tuka !!!!
Smile)))aide sas zdrave pojelavam tii za napred da ti "stavat" vse taka ne6tata hahahha

#Racing_For_Varna
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Окт 25, 2005 19:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Arrow След всичкия спам - катинара Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети