|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Coyote Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 19:31 Заглавие: купувам ел. на Пелтие от хладилна чанта,поне два |
|
|
| Трябват ми елемент на Пелтие-2бр/12V/50-200W |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
coldlight Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 19:49 Заглавие: Re: купувам ел. на Пелтие от хладилна чанта,поне два |
|
|
| Coyote написа: | | Трябват ми елемент на Пелтие-2бр/12V/50-200W |
Високоефективен меден радиатор с елемент на Пелтие (62 х 62мм)
1.Охладителна мощност 120 W
2.Термично съпротивление 0,16º/ W – три пъти по-малко от термичното съпротивление на най-добрите медни радиатори
3.Микропроцесорен контрол на температурата върху охлажданият елемент
4.Индикация на температурата с ефектен син LCD дисплей
5.Микропроцесорно управление на скоростта на 4 броя вентилатори за по-добро охлаждане и минимален шум
6.Много добра цена – 65 лева – някой колеги доставят на по-висока цена само елемента на Пелтие
7.За количества над 10 броя – 10% отстъпка
Tel: 0898 237343 / 9833684 инж. Иван Иванов |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 20:25 Заглавие: |
|
|
Уважаеми инж. Иван Иванов, ако Вие сте с ника coldlight (ако не сте, то е странно публикуването на телефони) едва ли е необходимо да се повдигат теми от преди половин година (при това не само в тази тема)! Този раздел е именно за това - купи-продай. Пусни малко повече инфо за това което предлагаш линк или снимчица поне. Аз лично се интересувам от самия Пелтие елемент, но това което си предложил честно казано ми изглежда изключително подозрително като цена.
Между другото стационарния телефон е без код и вероятно става дума за София (не само там има интернет), така ли е? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|