Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

купувам ел. на Пелтие от хладилна чанта,поне два

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Coyote
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 27, 2004 19:31    Заглавие: купувам ел. на Пелтие от хладилна чанта,поне два Отговорете с цитат

Трябват ми елемент на Пелтие-2бр/12V/50-200W
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
coldlight
Гост

МнениеПуснато на: Нед Мар 06, 2005 19:49    Заглавие: Re: купувам ел. на Пелтие от хладилна чанта,поне два Отговорете с цитат

Coyote написа:
Трябват ми елемент на Пелтие-2бр/12V/50-200W

Високоефективен меден радиатор с елемент на Пелтие (62 х 62мм)

1.Охладителна мощност 120 W

2.Термично съпротивление 0,16º/ W – три пъти по-малко от термичното съпротивление на най-добрите медни радиатори

3.Микропроцесорен контрол на температурата върху охлажданият елемент

4.Индикация на температурата с ефектен син LCD дисплей

5.Микропроцесорно управление на скоростта на 4 броя вентилатори за по-добро охлаждане и минимален шум

6.Много добра цена – 65 лева – някой колеги доставят на по-висока цена само елемента на Пелтие

7.За количества над 10 броя – 10% отстъпка
Tel: 0898 237343 / 9833684 инж. Иван Иванов
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Мар 06, 2005 20:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Уважаеми инж. Иван Иванов, ако Вие сте с ника coldlight (ако не сте, то е странно публикуването на телефони) едва ли е необходимо да се повдигат теми от преди половин година (при това не само в тази тема)! Този раздел е именно за това - купи-продай. Пусни малко повече инфо за това което предлагаш линк или снимчица поне. Аз лично се интересувам от самия Пелтие елемент, но това което си предложил честно казано ми изглежда изключително подозрително като цена.
Между другото стационарния телефон е без код и вероятно става дума за София (не само там има интернет), така ли е?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети