Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

хелп, .серв. режим за Sony kv -2184 mt ..kak?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 26, 2005 22:55    Заглавие: хелп, .серв. режим за Sony kv -2184 mt ..kak? Отговорете с цитат

Значи според руския сайт (монитор.нет) на модел кв- 2184 МТ отговаря шаси GP-1A обаче никъде в интернет не успях да разбера как се влиза в сервизния режим на този модел.Познатия начин с "дисплей,бутон 5 и усилване+ не става" някакви други идеи?

Проблема е че при максимално усилване на светлината -екрана му пак си е малко тъмен. Предполагам че може да се оправи през сервизния режим,,или не?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tocho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna 0888 950800

МнениеПуснато на: Сря Окт 26, 2005 23:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма сервизен режим Shocked
Пък за светлината вдигни малко ускоряващото от платката на кинескопа(screen) Idea
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ангел
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Сря Окт 26, 2005 23:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Едно от личните ми Сони-та е точно такова,със сигурност няма сервизен режим,но затова пък тоя модел е с японски кинескоп Wink
На моя не се регулираше контраста-оказа се за дъмп,а и паметта смених,че след време пак стана така.Така,че ако със скрийна не помогне,и се покаже обратния ход-смени дъмп Exclamation Idea
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 27, 2005 0:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Ангел написа:
Едно от личните ми Сони-та е точно такова,със сигурност няма сервизен режим,но затова пък тоя модел е с японски кинескоп Wink
На моя не се регулираше контраста-оказа се за дъмп,а и паметта смених,че след време пак стана така.Така,че ако със скрийна не помогне,и се покаже обратния ход-смени дъмп Exclamation Idea

Ами регулирането от дистанционното си работи,обаче когато е на макс. пак е малко тъмно.Иначе за инескопа-картината си е перфектна макар и на около 20 години.

Благодаря,ще пробвам каквото ми каза.

А личното ми сони е модел kv-21T1D,според шасито ВЕ-4А в серв.режим се влизало по същия начин описан по горе,обаче аз нещо не успявам,още като стигна до бутон 5 и телевизора се включва на канал 5 и до серв.режим не стигам. Телевизора си е ОК но ми е любопитно
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ангел
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Чет Окт 27, 2005 1:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Пратих ти на пощата сервизно описание на шасито ти,дано разбереш каквото ти трябва Exclamation Wink
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети