|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 26, 2005 22:55 Заглавие: хелп, .серв. режим за Sony kv -2184 mt ..kak? |
|
|
Значи според руския сайт (монитор.нет) на модел кв- 2184 МТ отговаря шаси GP-1A обаче никъде в интернет не успях да разбера как се влиза в сервизния режим на този модел.Познатия начин с "дисплей,бутон 5 и усилване+ не става" някакви други идеи?
Проблема е че при максимално усилване на светлината -екрана му пак си е малко тъмен. Предполагам че може да се оправи през сервизния режим,,или не? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tocho Опитен потребител

Регистриран на: 11 Юли 2005 Мнения: 328 Местожителство: Varna 0888 950800
|
Пуснато на: Сря Окт 26, 2005 23:09 Заглавие: |
|
|
Няма сервизен режим
Пък за светлината вдигни малко ускоряващото от платката на кинескопа(screen)  _________________ Баш-Майстора умря, но шапката остана.
Стойко Димитров |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 26, 2005 23:37 Заглавие: |
|
|
Едно от личните ми Сони-та е точно такова,със сигурност няма сервизен режим,но затова пък тоя модел е с японски кинескоп
На моя не се регулираше контраста-оказа се за дъмп,а и паметта смених,че след време пак стана така.Така,че ако със скрийна не помогне,и се покаже обратния ход-смени дъмп  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 0:41 Заглавие: |
|
|
| Ангел написа: | Едно от личните ми Сони-та е точно такова,със сигурност няма сервизен режим,но затова пък тоя модел е с японски кинескоп
На моя не се регулираше контраста-оказа се за дъмп,а и паметта смених,че след време пак стана така.Така,че ако със скрийна не помогне,и се покаже обратния ход-смени дъмп  |
Ами регулирането от дистанционното си работи,обаче когато е на макс. пак е малко тъмно.Иначе за инескопа-картината си е перфектна макар и на около 20 години.
Благодаря,ще пробвам каквото ми каза.
А личното ми сони е модел kv-21T1D,според шасито ВЕ-4А в серв.режим се влизало по същия начин описан по горе,обаче аз нещо не успявам,още като стигна до бутон 5 и телевизора се включва на канал 5 и до серв.режим не стигам. Телевизора си е ОК но ми е любопитно |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 1:01 Заглавие: |
|
|
Пратих ти на пощата сервизно описание на шасито ти,дано разбереш каквото ти трябва  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|