| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 25, 2005 15:10 Заглавие: Замяна M34300-532SP във NEC ??? |
|
|
Някой правил ли е замяна на M34300-532SP във NEC CT-2051SK със подобен от тази серия ??? Например M34300-534SP ??? Този е на по прилична цена а телевизора е старичък и не си струва скъп процесор.Старият е с убит IR вход.Благодаря предварително  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dimitar_cher Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 10:32 Заглавие: |
|
|
| здравейте колеги,на тези тв-та това им е редовния проблем .имал съм случей след мълния тв-то устискало на напъна ,а го ударило частично в приемника и процесора.приемниците в повечето случеи остават здрави. преди време за тези тв-та предлагаха процесор и пулт, но също не бяха евтини. графиката се променяше ,но си работеха.ако успееш да го замениш с някой евтин процесор ,който го има на пазара го сподели ,защото от тези тв-та има много по клиентите,а дори някои си ги гледат без дистанционно .като чуят за цената и се отказват от ремонта. успех на всички! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 10:45 Заглавие: |
|
|
| Има вариант да се направи една преработка със транзистор за да се вдигне амлитудата на сигнала от изхода на приемника По този начин се избягва смяната на процесора Успех |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 13:05 Заглавие: |
|
|
По принцип намирам че двата процесора са аналози та затова е и питането.По евтиния вариант е 20 лева което е съвсем нормално остава и да е вярно  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
spb Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 13:42 Заглавие: |
|
|
Заменят се и работи даже, сменяй смело. Успех  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 13:28 Заглавие: |
|
|
| ако IR на процесора не е забил напълно.слагаш едно съпр. от 2.2ко от +5в към изхода на фотоприемника и трябва да тръгне.така съм спасил много процесори на NEC |
|
|
 |
kaloyan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 13:31 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | ако IR на процесора не е забил напълно.слагаш едно съпр. от 2.2ко от +5в към изхода на фотоприемника и трябва да тръгне.така съм спасил много процесори на NEC | извинявамсе госта съм аз |
|
|
 |
|