| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
N/A Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 9:01 Заглавие: някой има ли платката от МК на РЕГУЛИРУЕМ ЛАБОРАТОРЕН ЗАХРАН |
|
|
| понеже са ги михнали с цел да се копуват .... някой ако я има били ми я пратил на [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
banchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 15:45 Заглавие: |
|
|
| Не знам дали е с тази цел. Ако си от София на ул. Поп Богомил в тоя магазин на двата етажа има всичките платки на МК. Аз си я купих същата платка преди седмица за 4.50лв.Имаха още 2-3 парчета. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 16:37 Заглавие: |
|
|
| трябва ми ПДФ с печатния оригинал да не съм луд да дам 4.50 за една тъпа платка !!!! ще си я нарпавя сам само ми трябва оригинала ,ако някой я има да свирка ,ако не ще я чертая пак сам ..... |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 16:51 Заглавие: |
|
|
Аре бе ! Не пушиш три кутии цигари /след нова година и само две/ и ... ем платка на мързеливо ем печалба за здравето  |
|
|
 |
banchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 17:55 Заглавие: |
|
|
Ами аз я имам ама нямам скенер нито фотоапарат! Ти може да не дадеш 4.50 ама платката е добре направена! Трудно ще догониш тяхното качество. Плюс това си пише кой елемент къде да го запойш. И все пак избора си е твой.
Между другото си я купих точно като мина една седмица от както не пуша ! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 19:39 Заглавие: |
|
|
много са 4.50 !!!!!! има начини който доволно вършат работа и за 50 ст. ,като го сложа в кутията някой да не ще ми гледа солдер маската !!?? или пък ще ми помогнат нещо при изработката ??? все пак благодаря де ...  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 20:00 Заглавие: |
|
|
Гост виж сега, солдер маската освен чисто естетически има определено и други функции.
Това между другото.
А калкулацията от 50 ст. не знам как я правиш, но трудно ще се получи дори и ако си правиш няколко платки на година.  |
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 16:11 Заглавие: |
|
|
Знам, че много е важно непосредствено след ваденето на платката от киселината и почистванети от лака тя да бъде намазана с колофон, разтворен в ацетон. а едно нанасяне на специален лак-спрей против влага няма ли да замени солдер-маската?  |
|
|
 |
koko___ Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 05, 2005 17:26 Заглавие: |
|
|
Имам сканиран оригинала на платката но само ми кажи един Email за да ти я пратя. _________________ Прав ток по крив проводник тече ли? |
|
|
 |
|