| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 14:22 Заглавие: Програматори |
|
|
| знае ли някой от къде в България мога да купя програматори "Оранж" и кой е най-добрия за момента и на добра цена . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 15:12 Заглавие: |
|
|
Пишете на този имейл и ще получите надявам се пълна информация.
[email protected] _________________ Димитър |
|
|
 |
Pavlik Опитен потребител

|
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 20:14 Заглавие: |
|
|
За какво ви е този куц програматор?заради еепром DUMP и който предлагат на сайта?Ако си купите клониран ОРАНЖ губите и това
Най-добрия избор за еепром програматор е SeeProg имам го от 4 години и няма чип с 8 крака,дето е еепром и да не го е оправил.Не му пука от секретни зони,защитени битове...
Чета еепромите без да ги разпоявам от платката ...сайта е WWW.ELNEC.COM софтуера е безплатен,обновява се често-само да излезе нов чип и го има...
продават се копия за около 80лв перфектни са
0898 265 638
Успехи! _________________ Az sam |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 21:10 Заглавие: |
|
|
| angele написа: | За какво ви е този куц програматор?заради еепром DUMP и който предлагат на сайта?Ако си купите клониран ОРАНЖ губите и това
Най-добрия избор за еепром програматор е SeeProg имам го от 4 години и няма чип с 8 крака,дето е еепром и да не го е оправил.Не му пука от секретни зони,защитени битове...
Чета еепромите без да ги разпоявам от платката ...сайта е WWW.ELNEC.COM софтуера е безплатен,обновява се често-само да излезе нов чип и го има...
продават се копия за около 80лв перфектни са
0898 265 638
Успехи! |
Колега Оринджа е много добър програматор.И не всички еепроми са с 8 крака така че всякко нещо си има приимущества _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 10:40 Заглавие: |
|
|
Споделям само! Не съм работил и нямам Ориндж прог. от около три години работя със СЕЕ Прог, на елнег, сам си събрах хардуера като си правих платката на "ръка", с малки подобрения работи перфектно и безотказно до ден днешен, почти нищо не му се е "опряло", софта наистина е безплатен и се обновява редовно! Наистина работи по LPT порта' , а някои' от съвременните компютри нямат такъв, особено лаптопите!
Ако някой от колегите знае, нека сподели! Какви са преимуществата и недостатъците -сравнително, между единият и другият програматор??... надявам се ще е интересно не само на мен!
благодаря предварително!  _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 10:53 Заглавие: |
|
|
| Аз използвам JetProg на ELNEC.Имам и ORANGE-3.Специално за 8-краковите чипове,ЕЛНЕКА е по интелигентно направен,тъй като има само един цокъл, и чипа,който ще се програмира се избира само от менюто(низависимо от шината и разположението на изводите).При ОРИНДЖА,има 4 бр. цокли за различните шини,което все пак едва ли е кой знае какво неудобство.Освен това последния програмира и 14-кракови чипове чрез една приставка и включване на допълнително,външно напрежение. |
|
|
 |
|