| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
V_A_S_K_O_1 Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 11:50 Заглавие: TV AYCO |
|
|
| колеги съжалявам за тъпия въпрос но при преминаване на TV-то в STBY за момент се появява обратния ход на лъча. нормално ли е това и ако не е от каде горедолу може да е причината. модела на ТВ не си го спомням но е 14" .Благодаря ви предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 12:01 Заглавие: Re: TV AYCO |
|
|
| V_A_S_K_O_1 написа: | | колеги съжалявам за тъпия въпрос но при преминаване на TV-то в STBY за момент се появява обратния ход на лъча. нормално ли е това и ако не е от каде горедолу може да е причината. модела на ТВ не си го спомням но е 14" .Благодаря ви предварително. |
Опитай да коригираш напр. на G2-долния тример на ТХО. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 12:04 Заглавие: |
|
|
Виждал съм този ефект при гасене на някои модели.Според мен това е нормално и не е повод за безпокойство  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
V_A_S_K_O_1 Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 12:10 Заглавие: |
|
|
| sacho и аз така си по мислих но реших да попитам малко по компетентни хора от мен тъи като аз от скоро съм в този бранш. по принцип тв-то дойде с със звук и без картина,но като се поразрових намерих спукана споика на 33К 5W ако не се лажа презапоих го и трагна но като го изключих малко по касно го забелязах това. благодаря ви все пак за отговорите.значи тв-то си бачка . |
|
|
 |
|