| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bdimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 17:51 Заглавие: за триене ! |
|
|
за триене !
Последната промяна е направена от bdimov на Сря Дек 29, 2010 0:04; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
LADA_GT_TURBO Нов потребител

Регистриран на: 24 Окт 2005 Мнения: 45 Местожителство: Варна морето
|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 14:29 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Колоните са работили 1 седмица. |
...и после спряха да работят!!!
хахахах е кат са на една седмица що ги продаваш бе пич щом толкоз бързо си им се нарадвал значи не са много хубави а? хахахах
понякога като казваш това на колко време са и става антиреклама ))
пак и ебаси цената дет я вкара 300 лв пак и не каза марка значи са самоделка!!!
хахахаха
аз продавам две колони дискотечни за 180 лв двете коит са свирили доста повече време от една седмица и тва е цена сас замяна на говорителите със чисто нови ))) куповача избира на колко ома му трябват !!!! и са с по два говорителя 12 инча в едната кутия по 2 стаат 4 пак ти хем цената ти два пъти по голяма хем говорители два пъти по малко явно от пищялките го издокарваш тва 100 лв пищялка
хахахах
:ППП
айде "успех" с продажбата!!! _________________ Lada 1.6 Weber 170 konq
KURBAN RACING WRC
#Racing_For_Varna |
|
|
 |
bdimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 15:46 Заглавие: .... |
|
|
...
Последната промяна е направена от bdimov на Сря Дек 29, 2010 0:02; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 8:52 Заглавие: |
|
|
ще сложа китайчета а цената е такава щото аз ще приберра старите
хахах
я кажи някои магазин във варна да видим ко си направил а?
някой друг освен теб зане ли че правиш колони и че го продаваш по магазините а?хахахаха
такива като тебе по добре да бягат хората!!
като ще продаваш нещо направено от теб поне го прадаваи и на сносна цена и какви са ти говорителите че струват 90 лв а?марка модел и линк към тях ако може ))
и пак ти казвам гарантирам ти че няма да си намериш копувач!!!щото даже и най-големия прос селянин който уж е заинтересуван от офертата ще дойде ще ги чуе но също така и ще ги види и доло горе ще разбере какви са размерите на око
и псоле ади обясни ми защо да ти дава на тебе 120 лв отгоре
а не да отиде да си купи същите говорители и да си нарпави същите кутии а?
замислял ли си се затова
щот секи нормален човек може да скове две кутии пак и да не може ще отиде при някой дърводелец и той ще му направи кутии за 20 лв с материалите!!!
замисли са малко се пак какво продаваш беее
и все пак кой си???
те даже елитните фирми не слагат по 100 лв надценка на две смешни колони
а тези които аз продавам са си направени точно от такава елитна фирма а не от някои самозванец в неговата маза за 30 мин!
и съм 100% сигурен че със същите говорители като твойте ще вади доста по хубав звук!
айде още веднъж късмет!!
(ще ти е нужен)
а да забравих да добавя нещо
е щом продаваш по магазините из страната що пускаш обява в тоя форум а не отидеш да ги набуташ в някой магазин да не би повечето вече да са си патили от теб а? хахахаахахахаха
много ще ми е интересен отговорта на тоя въпрос _________________ Lada 1.6 Weber 170 konq
KURBAN RACING WRC
#Racing_For_Varna |
|
|
 |
elektronchika Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 19:20 Заглавие: |
|
|
| LADA_GT_TURBO, я малко внимавай какво говориш. ти чел ли си правилата на форума??? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 22:35 Заглавие: |
|
|
НЕ
ПРОБЛЕМ  _________________ Lada 1.6 Weber 170 konq
KURBAN RACING WRC
#Racing_For_Varna |
|
|
 |
bdimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 23:07 Заглавие: ... |
|
|
...
Последната промяна е направена от bdimov на Сря Дек 29, 2010 0:02; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
elektronchika Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 8:52 Заглавие: |
|
|
bdimov, само така  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 9:54 Заглавие: |
|
|
оооооооооооооооооо ма то виж кой бил тоя пич беее не без известния жти електроникс малееееееее пич аи тихо вееееее
не сам чул нито един клиент да не каже нещо лошо за тебе всички само се оплакват мисля че във бгаудио имаше доста писано за тебе аз нали ти казах че бая са ти са насабрали и бая бой ще ядеш
може и вече да си го ял нз
то там някой от твоя квартал ти са беше наел!
абе мухлио смешен защо само набутваш хората ве а да ти сера и на тонколоните и на сичко дет ти го е пипнала раката бе мишок.
за какви 200 квадрата за какви 150 000 лв ми говориш бе ти нямаш пари да си избършеш гъза и псоле аз съм осирал темите!!!
тебе как още не са те баннали нз (ама то щом още мене не са ме баннали то ясно как!)
тез тонколони мога да ти кажа да се обърнеш и да си ги завреш там дет слънце не огрява
и не съм "хлапе", а студент!
значи по-добре във ВАРНА недеи продавай нищо щот лично аз ако те видя някаде ще те потроша от бой просто щот си ми тъпичък пък да не говорим тез дет са патили от тебе!!!
абе ти имаш ли лицензи и разрешителни за сичките тез работи дет ги продаваш пак ако нямаш можеш да ми кажеш точния си адрес!
че белким отървем света от тебе
а за колоните за които аз съм пуснал обява да на толкова са няакде може и малко по малко щото вобще не са мръднали но поне продавам нещо на реална цена а не като тебе ве смешник.нещо изпробвано от доста професионалисти а не кат тебе на една седмица колони самоделки порадвам ем ззаври си ги веее не ги продаваи!
ебах маа ти и смешник малоумен !
п.п извинявам се за лошия език ама тоя малоумник прекалява вече с неговите самоделки! _________________ Lada 1.6 Weber 170 konq
KURBAN RACING WRC
#Racing_For_Varna |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 13:27 Заглавие: |
|
|
LADA_GT_TURBO, престани с простотиите че може да полчуш бан. Това е форум за хора интересуващи се от електроника. Тук ние обменяме опит и споделяме проблеми, има и раздел в който могат да се пускат обяви. Това че си се регистрирал и през последната седмица си пуснал пет поста не означава че имаш правото да нарушаваш правилата и идеята с която е направен форума, още повече че с твоите ПЕТ поста не си помогнал на никого.
bdimov, можеш ли да качиш снимка или дадеш повече информация. _________________ home studio |
|
|
 |
|