| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
V_A_S_K_O_1 Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 13:09 Заглавие: ICPROG Порограматор |
|
|
Колеги тъй като не успях да намеря подходяща схема за програматор за ICPROG. моля някои ако има и не му представлява трудност да ми я изпрати. благодаря ви предварително.
PS: знам че темата е дъвкана много пъти за това че ако се повторя моля да ме извините. _________________ Личен блог на Васил Мърваков |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nik_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 16:59 Заглавие: |
|
|
Свали си на Понипрога-хардуера е съшия(работят с един хардуер)Ето  _________________ Nikolay Ivanov
Skype(nikolay6905) |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 20:12 Заглавие: |
|
|
явно не сте ме разбрали трябва ми схема на самия програматор, а не софтуера. _________________ Личен блог на Васил Мърваков |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 20:46 Заглавие: |
|
|
| Явно ти не си разбрал скъпи -IC-Prog е софтуер ,който работи с различни програматори ,не знам как да ти го обясниме по ясно. Ако си забелязал има Hardware config от менютата за избор на съвместими програматори.Като толкова искаш иди на сайта му и виж кой от тях ще ти върши работа ,мисля ,че имаше линкове. Eто - http://www.ic-prog.com/index1.htm Успех! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 21:03 Заглавие: |
|
|
знам че е софт но ме интересува най добрия програматор с които работи най-добре. сажалявам ако не сам се изразил правилно. _________________ Личен блог на Васил Мърваков |
|
|
 |
nik_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 21:51 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | явно не сте ме разбрали трябва ми схема на самия програматор, а не софтуера. |
Май ти,не си разбрал,защото ти пратих подходяща схема за програматор за ICPROG,която работи и с PonyProg.Като,не можеш,да я направиш си поръчай от тук- http://www.programatori.hit.bg/ _________________ Nikolay Ivanov
Skype(nikolay6905) |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 22:06 Заглавие: |
|
|
Всеки програматор от поддържаните от IC-PROG работи чудесно за възможностите си.Трябва да помислиш на теб какво ти трябва и кое ще ти върши най добре работа-и на там да се ориентираш.  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 0:41 Заглавие: |
|
|
| Само да отбележа че има един който не работи ( или аз нещо не правя както трябва ) - това е TAFE Prog ( мама му стара ) . Но това с нищо не променя казаното до тук . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 9:34 Заглавие: |
|
|
добре де трябва ми схема за programirane na PIC и EEPROM 25Сххх 24Схх 93ххх и т.н. Повъзможност да има и проверка щото четох там за варира'о напрежение с което се осъюествява проверката. благодаря предварително. _________________ Личен блог на Васил Мърваков |
|
|
 |
vili Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 10:03 Заглавие: vili |
|
|
| изтегли си Ponyprog.на сайта има схеми и инфо.сглобява се бих казал максимално лесно с минимална инвестиция.а ако не ти се прави можеш да си го поръчаш от http://www.programatori.hit.bg/ заедно с приставки .като начало е "идеален "вариант за това което искаш. |
|
|
 |
|