Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

НЧ усилвател от неомонтана

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
V_A_S_K_O_1
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Ботевград

МнениеПуснато на: Пет Окт 28, 2005 20:05    Заглавие: НЧ усилвател от неомонтана Отговорете с цитат

здравейте искам да пспитам какви промени мога да внеса за да подобря работата на усилвателя. благодаря ви предварително. http://neomontana.dir.bg/kit69.htm
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
vesoel
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 28, 2005 20:15    Заглавие: Отговорете с цитат

НАБОР "Усилвател 18" 1x70W, 14.4V, 4oм, (20Hz-40kHz), A=20 пъти, TDA1562Q

ето този работи перфектно,не се упитвай да преработваш онзи зщото нищо няма да направиш. Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
gelkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Окт 28, 2005 20:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Наистина няма смисъл от преработка нищо няма да постигнеш. Присъединявам се към мнението на колегата vesoel. Съшо така можеш да разгледаш схемата на Млад конструктор с ТДА8560 2Х40 / 12В Доста прилична схема за цената и използваните елементи.
V_A_S_K_O_1
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 28, 2005 20:37    Заглавие: Отговорете с цитат

съгласен съм с вас но понеже усилвателите са ми нещо като хоби и предпочитам да го усъвършенствам до колкото се може. имам предвид до намаляване на шумовете. искам да благодаря на Vesoel.
Върнете се в началото
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Съб Окт 29, 2005 22:22    Заглавие: НЧ усилвател от неомонтана Отговорете с цитат

Топлата вода е открита отдавна,едва ли ще постигнеш по-добри от фабричните резултати,а усилватели-дал Бог,поне това не е табу и проекти колкото щеш.Поне PHILIPS,TOSHIBA,SANKEN и много други правят звука перфектен.Проектите на Мастеркит-в руски сайт,в момента не се сещам кой беше,са много добри и за всеки вкус.Дори мен ме очароваха,дето съм виждал какво ли не.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
V_A_S_K_O_1
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Нед Окт 30, 2005 9:28    Заглавие: Отговорете с цитат

благодаря колега твоя отговор го очаквах с нетърпение Smile. тъй като знам че си спец в тая област. ще потарса сайта но ако не го намеря мойе ли ми го пратиш като ЛС.

PS: намерих го http://www.masterkit.ru . мерси много още веднъж.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети