| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 22:40 Заглавие: проблем с ТВ TELEFUNKEN |
|
|
колеги ТВ беше за ТХО.след замяната има мног неприятен дефект-цялата картина е на хоризонтални черти-ефекта е като че епрез ред ама тика да тъмни и светли чертите.Миля проблема е от ВО защото като бутам с пръст по операциония ТL082 се променя големината им.Чертите леко трепкат.
Модела е PALCOLOR P331M
шаси:418А _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dimitar_cher Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 22:48 Заглавие: |
|
|
здравей колега,
точно зад тиристора има 10 мкф на 50 волта смени го .и 1000мкф на 25 волтакойто е филтражен на 13 волта от ТХО Успех |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 22:56 Заглавие: |
|
|
Всичките съм ги подпирал ама не съм ги сменял-нещо ме гложди да не е от ТХО че гледам ВО минава през намотка а ТХО-то е HG и малко ме съмнява.Ама ще посменя в понеделник електролитите поне да елеминирам тях като причина _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
dimitar_cher Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 23:07 Заглавие: |
|
|
| не ми се вярва да е от ТХО. от тези които са на пазара най-много доверие имам на HR ,макар че и те дефектират често като поработят.имам над 10 шасита за Телефункин (оглозгани),но ТХО са им там ако се наложи ще ти пратя ,толкова много за мен са неизползваеми и са доста модели. трябваше да ги имам преди 10 години сега на 100лв тв-та невървят. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 23:12 Заглавие: |
|
|
ТХО-то е чисто ново-но зне ли човек.Ще видя какво ще се полуи _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 9:27 Заглавие: |
|
|
| Още един мерач или подпирач на електролити-абе сменяй бе човек-вие като че ли български не разбирате.Виж и пистите на 1000мФ кат си сменял ТХО и HG друг път не взимай-тва е най-големия боклук па е и скъпо-близо 30лв са.HR да ти е мирна главата-те и те са на тия пари горе долу. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 10:13 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Още един мерач или подпирач на електролити-абе сменяй бе човек-вие като че ли български не разбирате.Виж и пистите на 1000мФ кат си сменял ТХО и HG друг път не взимай-тва е най-големия боклук па е и скъпо-близо 30лв са.HR да ти е мирна главата-те и те са на тия пари горе долу. |
А бе колега 99,999 % от електролитните кондензатори се доказват с налагане и не отъждествяваи някой човек на такъв или онакъв имаи малко уважение към хора които предполагам че не познаваш.А и не смятам че в Сопот има толкова много работа че си станал спец и опавяш ТВтата само с поглед осбенно когато дефекта е тънък породен от пляскащи искри наляво и надясно \предполагам\ така че даите да не се обиждаме. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 11:08 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Още един мерач или подпирач на електролити-абе сменяй бе човек-вие като че ли български не разбирате.Виж и пистите на 1000мФ кат си сменял ТХО и HG друг път не взимай-тва е най-големия боклук па е и скъпо-близо 30лв са.HR да ти е мирна главата-те и те са на тия пари горе долу. |
Колега не правя телевизори от вчера и много те моля не дръж такъв тон .А HG е на цена 17лв а не 30.Очаквам да ми помогнеш а не да ми се караш-нали разбираш  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 11:20 Заглавие: |
|
|
Bijilov , с този назидателен тон единственното което постигаш е да докараш лоша слава на този прекрасен град
Колегите с които се познаваме знаят какво имам предвид. Така , че ......нека по спокойно
А и хората в него не говорят на такъв диалект .
Нищо лично , просто мнение . _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
sezo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 12:54 Заглавие: |
|
|
| Смени ТХО. Имах същия дефект |
|