| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Бат Генчо Нов потребител

Регистриран на: 01 Окт 2005 Мнения: 46 Местожителство: G.Ooriahovica
|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 21:47 Заглавие: dump за Beko -КК20T59 (SDA5535 A049) |
|
|
TV-то е с процесор SDA5535 A049 Беше ударен от гръм Процесора и памета 24С04 бяха заминали и един куп дреболии(диода на стенбаиа беше почернял ).Сега съм го вдигнал на крака но няма OSD Подкарах го с някакъв софт от grundig с подобен процесор.Ако някои може да помогне с истински софт ще съм му БЛАГОДАРЕН!!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 21:50 Заглавие: |
|
|
| проследи по схемата двата smd транзистора V,H към процесора. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 22:14 Заглавие: |
|
|
Ето ти дъмп _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
dimitar_cher Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 22:44 Заглавие: |
|
|
здравейте колеги,
за това тв не ти е нужен дъмп.след като влезеш в сервизния режим със специализирания пулт отиваш на опцията"нова памет"най-отдолу на менюто и със същия бутон(сервиз) с който стартираш сервизното меню излизаш.това е всичко за дъмпа (049 си пише каквото трябва в паметта)обикновено когато дефектира 049 с него комплект си заминава SMD транзисторите през който минават V и H импулсите с помощта на които процесора изписва мястото и реда на графиките.приемника за RС-а и паметта.незабравяй че те работят на 3,3 волта в много случеи и видео процесора сменя цвета на графиката дефекта ти е във видео процесора нормалните цветове е син фон и бели надписи и зелен цвят на превключващите позиции ако има неясни неща питай Успех |
|
|
 |
danco Опитен потребител

Регистриран на: 13 Ное 2004 Мнения: 985 Местожителство: Бяла Слатина
|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 13:09 Заглавие: |
|
|
| Колега,в сервизното най отдолу не беше ли 'NEW VIDEO".Става въпрос когато се смени NN5198 |
|
|
 |
Бат Генчо Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 14:36 Заглавие: |
|
|
Благодаря колеги всичките гореспоменати елементи бях ги сменил преди да пусна темата оказа се един кондензатор се е скапал и нямаше Н импулса за да има меню Сега има черен фон за меню но няма надписи и телетекс.Наи-вероятно ше трябва да се сменя и видеопроцесора На тия клиенти тва ТВ ще им излезе златно, а на мен ми загуби един ден играчка  |
|
|
 |
Бат Генчо Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 17:25 Заглавие: |
|
|
| След смяната на видео-процесора всичко се опраwи наложи се да сменя и тунера беше с занижено усилване и кофти снеговалеж телевизора е вече готов БЛАГОДРЯ на всички отзовали се и помогнали!!!! Закривам темата |
|
|
 |
|