|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
miro_m Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 12:34 Заглавие: |
|
|
Твоита идея е вече реализирана в моита кола четирискоростно CD с плеибутон и един 2х20вата с tda1552 и еквалайзери разбирасе че без тях е пълна скръб в момента работя по въпроса с дигането на напрежението вадя 50Волта но нямям мощност все още като вържа съпротивление от 24 ома и напрежението пада на 22 волта или с други думи имам около 20вата което е далеч от моите мечти ако имаш интерес пиши на пощата и ще ти пратя всички събрани материяли пък може двамата да измислим нещо  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
F SOL Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 14:21 Заглавие: |
|
|
Abe Miro 4e tova si be6e tvoq ideq we maaan az sam Morphadron ako me pomni6 de.Samo se pitam nqma li koi da ni nameri taka shema za da e sigurna raotata predi da zapo4na sas uslivatelite.pak i nali ti kazah tuka do nas prodavat takava shema ama trqbva si q zema pak tva poi4e pari 6e me izrusi otkolkoto da si q napraq:)Aide nqkoi pat pak 6e kafim po ICQ. |
|
|
 |
wwflubo Гост
|
Пуснато на: Сря Мар 23, 2005 19:42 Заглавие: molba |
|
|
Ами... да ви кажа честно разглеждайки този форум и едно от посочените сайтчета в началото и честно казано мн се зарибих не че не бях преди но сега наистина много ме заинтригуваха тези схемички идеи и така нататък. Ама лошото е че нищо не разбирам от тези работи, ако може някой да ми даде някакви начални насоки много ще се радвам.
Модерирано от RC
wwflubo, регистрирай се и си пусни тема за това което те интересува в съответния раздел. Не е нужно да се вадят теми от преди повече от половин година и при това с неясни искания. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|