| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
toni_19 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 14:04 Заглавие: Nqkoi moje li da mi ?? |
|
|
Nqkoi moje li da mi obqsni kak raboti trigera na Шмит mnmogo 6te sam blagodaren.. mersi predvaritelno.. [email protected] _________________ Gledai napred |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 14:11 Заглавие: |
|
|
Момко, пиши на кирилица, а що се отнася до тригера на Шмид-абе вие младите не четете ли книжки? Или ви е по-лесно да ви го наливат с фуния знанието? Толкоз много литература има по този въпрос, поразтърси се из библиотеките и книжарниците за техническа литература, това са основни знания без които няма да напреднеш много! А форума не е за начално ограмотяване, поне аз така си мисля, ако не съм прав моля да ме извиниш  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 17:09 Заглавие: Шмит |
|
|
| Прав си колега Пампоров,това ми звучи като оная американска комедия където един трябваше да прочете Война и мир и питаше -"Абе няма ли някакъв вариант на видеокасети или на DVD за по лесно" От друга страна ,май няма много свестна и ефтина техническа литература по пазара ,но доста антиквари предлагат добри стари технически книжки почти без пари -виж купи си някоя за тези неща и чети! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 17:10 Заглавие: Шмит |
|
|
Грешка 
Последната промяна е направена от ELP на Пет Юли 30, 2004 21:00; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 19:08 Заглавие: |
|
|
Абе прав сам, ама да не се обезкуражи момака, извинявам му се за резкия тон  |
|
|
 |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 31, 2004 6:47 Заглавие: |
|
|
| По този повод с литературата имам събрани четири кашона с книги справочници и какво ли не събирано от 1972г.Ако някой има идея как да бъдат използвани нека сподели.КОЦЕВ. |
|
|
 |
tvservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 31, 2004 7:52 Заглавие: |
|
|
Колега Коцев, предлагам ти идея, ако имаш възможност да сканираш час от литературата (основите на техниката) или пък дори и всичката, да направим един сайт някъде из безплатните зони, за да има инфо за младите ни колеги които сега прохождат и имат желание да се научат. Аз също имам литература и ще опитам да посканирам в свободното си време. _________________ Няма да умрем от глад докато има техника  |
|
|
 |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 31, 2004 8:04 Заглавие: |
|
|
| За съжаление нямам скенер.В момента събирам средства за него.Бих могъл да седна един ден ида направя опис на всичката си литература и да се разберем къда да я предложа. |
|
|
 |
zxcr Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 14:05 Заглавие: |
|
|
Кажете точно какво да сканирам ,колко голямо да е и къде да го пратя!? Включвам се и аз  |
|
|
 |
tvservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 15:57 Заглавие: |
|
|
ами идеята ми беше, поне основите на техниката да качим, по възможност да е малко по обем (компресирано в zip формат), че на фриитата дават малко място. Ллошото е обаче че нещо тези дни хит и бол не им работят фриитата, не знам как е в датата и техно линка. ама не знам там колко място отпускат. _________________ Няма да умрем от глад докато има техника  |
|
|
 |
|