|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nebelservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 03, 2005 12:48 Заглавие: |
|
|
| elektronchika написа: | междувременно може ли този дефект да е станал в следстрие на претоварване с порече праве, защото майка ми се притеснява че е сложила малко повече от 5кг. пране. поне да я успокоя че не е тя виновна? | |
Ако говорим за изгорял мотор - отговорът е "Да"
А по отношение на програматора естествено "Не" както и ме би бучал мотора на бързи обороти. Свали го тоя мотор, пусни го без електрониката, като го захраниш директно от мрежата и го огледай, за да се подсигуриш веднаж за винаги дали е изгорял или не е. _________________ ::: Консултации и ремонти на перални ::: Климатици.ком ::: Статии за климатизация |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
elektronchika Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 03, 2005 17:20 Заглавие: |
|
|
аз мотора до пусках - последнователно статора и ротора и си върти добре. днес свалих програматора да го почистя, ама той е занитен  |
|
|
 |
ilko iliev Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 03, 2005 17:28 Заглавие: |
|
|
Предупреждавам че работата си е направо часовникарска.Т.е. прави само ако си сигурен че ще можеш да събереш в обратен ред.С пила можеш да изядеш главичките на нитовете и полека да ги издърпаш.Аз си правя и схема страница по страница на подредбата на пластините за да не се бъркам после.Страниците ги вади една по една като последната не я вадиш там са зъбчатките.Успех. _________________ ici |
|
|
 |
elektronchika Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 03, 2005 18:51 Заглавие: |
|
|
ще видя какво ще направя, но каквото и да е, ще бъде под погледа на баща ми  |
|
|
 |
badr Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 05, 2005 0:47 Заглавие: |
|
|
| много внимателно прочети какво казва Kolyo Tsonev.Той е излючително квалифициран специалист точно по пералните.Не пипайте програматора най-много да го повредите.Ротора няма да успеете да го пренавиете качествено. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|