|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
LADA_GT_TURBO Нов потребител

Регистриран на: 24 Окт 2005 Мнения: 45 Местожителство: Варна морето
|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 8:37 Заглавие: |
|
|
твоето май е с феритите на МК?а някакви промени по схемаат правил л иси или си е както е от списанието?по 3 или по 4 ферита слага?
ако всичко си е оригинално ме съмнява да си изкарал 200 вата на платка!!!  _________________ Lada 1.6 Weber 170 konq
KURBAN RACING WRC
#Racing_For_Varna |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
siente Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 10:12 Заглавие: |
|
|
И аз имам стари захранвания и ще пробвам със тези ферити,и мен ми се струват малки,но на захранването пише 230W,а на другото което е ATX пише 250W,това ATX е ново защото един приятел си го купи и след 1 месец му изгоря и ми го даде:)))...и колко с колко ампера предпазители сте вие?  _________________ SiEntE |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 14:38 Заглавие: |
|
|
чесно казано е силно съмнително че нещо вобще ще стане от това мъниче !!
ан мене куад вчера ми каза че за нищо не става ))
[22:01:12] <bagy> 6e iskara6 400W na kukowo lqto
[22:01:30] <bagy> ina4e ferita e hubav, ama e mnogo malak
[22:01:53] <bagy> samnqvam se da stigne6 150W pri dobra nastroika
)) ама все пак пробвай и кажи какво е станало !!!
плс :ПП _________________ Lada 1.6 Weber 170 konq
KURBAN RACING WRC
#Racing_For_Varna |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 03, 2005 17:28 Заглавие: |
|
|
Направих го захранването със един от тези малки тряфчета,и сега смятам да го пробвам но мрежовото захранване ми държи 1.5A,незнам дали да го пробвам така на захранването или направо на алкумулатора,сложих едни 5А предпазители _________________ SiEntE |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 04, 2005 17:58 Заглавие: |
|
|
| как се държи? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 04, 2005 18:32 Заглавие: |
|
|
Захранването на празен ход дава максимално около 43 волта,аз го направих чрез тримерчето на 40в,но когато го пробвам на моето мрежово захранване и го натоваря със една крушка 24волта/10вата, трафа почва да издава някакъв звук и напрежението пада до 7.5волта!!!незнам на какво се дължи,и сега се чудя дали да ида да го пробвам и на акумулатора но ме е страх нещто да не изгори,или да ида да си купя някаква прилична ферирна сърцевина и тогава да го слагам на акумулатора:)) _________________ SiEntE |
|
|
 |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Пет Ное 04, 2005 20:20 Заглавие: |
|
|
| siente написа: | | Захранването на празен ход дава максимално около 43 волта,аз го направих чрез тримерчето на 40в,но когато го пробвам на моето мрежово захранване и го натоваря със една крушка 24волта/10вата, трафа почва да издава някакъв звук и напрежението пада до 7.5волта!!!незнам на какво се дължи,и сега се чудя дали да ида да го пробвам и на акумулатора но ме е страх нещто да не изгори,или да ида да си купя някаква прилична ферирна сърцевина и тогава да го слагам на акумулатора:)) |
Ако захранващото напрежение падне толкова много, трябва да сработи защитата и конвертора да се изключи. Ако това не е станало, трябва да я настроиш на около 10В.
Тествай с акумулатор. Крушката ти не е подходяща за теста...използвай на по-високо захранващо напрежение. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 05, 2005 9:10 Заглавие: |
|
|
Утре ще го пробвам на акумулатора,защото днес нямам време.Ако пак се държи така ще сменя ферита,ще купя някакъв по-голям,и пак ще го пробвам:)) _________________ SiEntE |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 05, 2005 13:41 Заглавие: |
|
|
и да не забравиш да кажеш какво е станало ) _________________ Lada 1.6 Weber 170 konq
KURBAN RACING WRC
#Racing_For_Varna |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 06, 2005 19:53 Заглавие: |
|
|
| LADA_GT_TURBO написа: | твоето май е с феритите на МК?а някакви промени по схемаат правил л иси или си е както е от списанието?по 3 или по 4 ферита слага?
ако всичко си е оригинално ме съмнява да си изкарал 200 вата на платка!!!  |
Ми по три ферита са и съм правил промени. Държи се до 190вт. отрицателното и 220вт. положителното. Дали изобщо ще стане да искарам повече мощност с тези ферити от телевизор. _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|