Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Sony Ericsson

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Пет Ное 04, 2005 17:56    Заглавие: Sony Ericsson Отговорете с цитат

първо искам да ви кажа че не се занимавам с разкодиране на телефони затова моля да ме извините ако използвам неправилни термини . Имам една програма за отключване на Sony Ericsson но някои неща не са ми ясни .моля ако някои има желание да помогне.
Интересува ме какво се разбира под unlock отключване на персонален код или заключване към оператор.и още един термин REPAIR това поправка на какво е?
Ilian359
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 05, 2005 22:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Всичко е в името - operator lock ограничава телефона да работи само със SIM карти на даден оператор. Personal lock или phone lock или phone code е код, с който потребителят може да си ограничи част от функционалността на апарата, да забрани изтриване на паметта, промяна на настройки и други. Фабрично този код е 0000 при Ericsson и SonyEricsson.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Нед Ное 06, 2005 9:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Това ми е ясно но като закача телефона към компа и натисна бутона unilock какво ще се от ключи .персоналния код или заклячване към оператор.телефона е SonyEricsson К500I а програмата е SEMCTOOLv3.3
danieldd71
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Ное 06, 2005 11:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Зависи какви опции си избрал за семтоола, "Clear User lock" - направо ти маха потребителския код и го прави стандартен."Read All Codes"-чете ти кодовете на оператора и после си ги въвеждаш ръчно
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети