| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Louiville Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 05, 2005 20:53 Заглавие: Тонакс05 |
|
|
Моля да споделите мнението си за Тонакс05!Става дума като цена и качество!Ако някои има тоя модел може да сподели колко вата вдействителност издържат и как се представят при ниски честоти! Надявам се че ще получа отговори  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Ное 05, 2005 22:16 Заглавие: |
|
|
Сбъркал си радела.Първия раздел се казва "Обща електроника"Там има едни специалисти които са богове на тема колони и усилватели.Те ще ти дадат най-компетентно мнение просто защото само за това говорят  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 05, 2005 22:50 Заглавие: Тонакс 05 |
|
|
Уважаеми колега,относно българските озвучителни тела мога да кажа,че каквото пише на дадените хартийки,това е в действителност.Живял съм в Благоевград преди години,хазяйката ми работеше в цеха за навиване на говорители,по служба съм бил в завода и лабораторийте им,и вярвай в данните.От 30годишният ми опит,по-съм склонен да не вярвам на безизвестните хилядни ватови говорители на знайни и не-така знайни производители,обещаващи свръх качество на супер ниски цени!А за българските говорители мога да кажа,че още през 1982г. французи и холандци купуваха нашите мраморни тонколони от Благоевград.Ей,да не ме сметнете за рекламно лице,само споделям,а и в други теми казвах,че имам 4-5 вида маркови колони и българските не отстъпват по качество.
НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ БЪЛГАРСКОТО! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Ное 06, 2005 14:24 Заглавие: |
|
|
В къщи съм с такива 50 ватови и да ти кажа много съм доволен.Съседчето като надуе чалгата и ме ядоса 5 минути METALLICA и го вразумявам.Така че българаските колони са си мног добри  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
|
|
 |
|