| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ФОРМАТЦЕВТ Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 166 Местожителство: Лясковец BG
|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 21:43 Заглавие: Трябват ми няколко схеми на касетофони |
|
|
Понеже имам малко повече свободно време сега а имам няколко касетофона които не са за ремонт а за "реставрация" ми трябват схеми за тези които не успях да открия :
Blaupunkt ACD9430
Clarion CRH70
Blaupunkt Sydney RCM126
Благодаря, предварително. _________________ Пречките са онези малки неща около пътя ни които виждаме ако отклоним поглед от целта
http://diagnostika.hit.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 22:34 Заглавие: |
|
|
Blaupunkt ACD9430 този го имам за скраб-ако те интересува някой елемент ще ти кажа _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 22:39 Заглавие: |
|
|
Колега ФОРМАТЦЕВТ разреши в настройките на профила си емейла ти да е видим така ще е много по лесно Разполагам със схема за sydney_rcm_126_us.
А за Blaupunkt ACD9430 да не казвам на 100% че ще е от това ,но прегледай внимателно платката за изтекъли smd кондезатори два такива имам направени и двата бяха с такава диагноза лошото в случая е че проблемните кондезатори бяха до самият процесор единият мисля че беше 47mF. |
|
|
 |
ФОРМАТЦЕВТ Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 166 Местожителство: Лясковец BG
|
Пуснато на: Пет Ное 11, 2005 0:15 Заглавие: |
|
|
За BlauPunkta 9430 някой "специалист" се е опитал да го разкодирва и липсва паметта (24С01 SMD) със пиститите около нея и по платката има едни кабелчета които я кръстосват, крайните стъпала греят. Така, че схемата му доста ще облекчи работата по него.
e-mail: [email protected] _________________ Пречките са онези малки неща около пътя ни които виждаме ако отклоним поглед от целта
http://diagnostika.hit.bg |
|
|
 |
|