|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
smokee Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2005 6:28 Заглавие: Трябва ми схема на дата кабел за Nokia |
|
|
Здрасти на всички !
Трябва ми схема на дата кабел за GSM апарат Nokia 7250i(кои кабели на кои крачета на буксите са вързани).Търсих доста из нета ,но намирам само готови кабели ,които се продават.. Ако някой има такава схема или може да ме насочи ще съм му много благодарен да я сподели!
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
danieldd71 Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2005 8:40 Заглавие: |
|
|
| Колега, икономически не ти е изгодно за 10 лв да си правиш кабел. Няма и смисъл след като има готови и то на приемлива цена. |
|
|
 |
smokee Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2005 16:16 Заглавие: |
|
|
| danieldd71 написа: | | Колега, икономически не ти е изгодно за 10 лв да си правиш кабел. Няма и смисъл след като има готови и то на приемлива цена. |
Знам колега ! Целта ми не е да мина по-тънко,а да си го направя сам.За това питам.По сергиите даже има по 8лв.Иначе си имам и IrDa ,която ми върши по-добра работа.
още търся схемичката...  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|