| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2005 20:19 Заглавие: |
|
|
| Foster написа: | | ...То така да се каже имам същия модел в къщи , моето е 9700 , което не се различава с firmware от 9900... |
Опитах се няколко пъти да ти кажа, че е само "така да се каже".
Update се прави на даден модел и само в посока "отдолу - нагоре", обратното не винаги е "здравословно".
Какъв ще е формата - зависи и от това с какво го "точиш", а дали ще стане това е отделен въпрос.
Май варианта ти е един - даваш твоето, а с другото експериментираш (или ходиш до сервиз). |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
YURI Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 13, 2005 8:11 Заглавие: |
|
|
Foster ами не ти oстава нищо друго освен да пишеш на сайта на LG и ако са благосклонни да ти изпратят оригинален firmware.Бях прекрепил и една схема на друг интерфеис за връзка DVD-PC която също работи и си има и 3,3В и е много лесна за изпълнение/ 2 транзистора и 4 съпротивления/.Разгледай и нея!!!
Лек ден !!!! |
|
|
 |
Foster Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 13, 2005 11:53 Заглавие: |
|
|
| YURI написа: | Foster ами не ти oстава нищо друго освен да пишеш на сайта на LG и ако са благосклонни да ти изпратят оригинален firmware.Бях прекрепил и една схема на друг интерфеис за връзка DVD-PC която също работи и си има и 3,3В и е много лесна за изпълнение/ 2 транзистора и 4 съпротивления/.Разгледай и нея!!!
Лек ден !!!! |
Дано поне са чували за плеъра, че не мога и в сайта им да го намеря, а другата схема не видях къде е прикрепена, благодаря за помоща |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 13, 2005 12:35 Заглавие: |
|
|
Ами да ти кажа и аз го търсих това двд в сайта на LG и също не го открих
А схемата е прикрепена там където съм написал " Виж дали това няма да ти свърши работа..." в ляво където ми пише името има "DOWNLOAD ATACHMENT" |
|
|
 |
YURI Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 14, 2005 15:54 Заглавие: |
|
|
| Гостът съм аз , не се бях логнал. |
|
|
 |
bbbbbb Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 14, 2005 19:48 Заглавие: |
|
|
| triabvat ti mtk tools i data kabel za gsm/Tx, Rx, Gnd/bez 3.3v/.Svarzvash/zapoiavash/kabela kam platkata i COM porta na computera.Proshitach kak se raboti s programata/ima go s kartinki/ i deistvash.Az sam si slogil poslednia soft/firmware/, koito e neofizialen.Ofizialen niama. |
|
|
 |
bbbbbb Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 14, 2005 19:50 Заглавие: |
|
|
| DVX9900_v1.R6_CP1251_FallenAngel |
|
|
 |
Foster Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 14, 2005 20:39 Заглавие: Hmm.. |
|
|
| bbbbbb написа: | | DVX9900_v1.R6_CP1251_FallenAngel |
Последния е v1.R7 именно с него прецаках нещата, сега мисля да опитам с гаранцията в техномаркет пък ще видим, то така да се каже си бачка само дето не се отваря трея и не се угася иначе тръгва изписва LG на TV и до там  |
|
|
 |
bbbbbb Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 14, 2005 21:29 Заглавие: |
|
|
| Ima ofizialen na polskia sait na LG vse pak |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 21:34 Заглавие: |
|
|
Значи сега на въпроса
Ако занесеш ДВД-то на сервиз хората най-вероятно ще се усетят,че си правил опит да го флашваш /а може и да не се постараят и да ти го сменят с ново/,но шанса е примерно 70/30 да загубиш гаранцията.
Като се снабдиш с кабел /става от всеки GSM - Rx,TX i GND-3,3 волта пина не го пипай/ пиши на FALLEN ANGEL да ти прати флашер и .bin файл-агента е много печен.
Формата на флаша е съвсем друг-не можеш да ползваш официалното фирмваре за флашване по кабела
Относно флашването-можеш да го флашваш с която и да е версия-майната му на RC -moeto DVX 9900 съм го флашвал с всички версии-нагоре и надолу
Най-добре работи с бета версията 1RC7-от 3 месеца съм с тази версия
Свалих от полския сайт на LG флаша,ама едно че няма руски,и субтитрите са все още малки
Успех _________________ Az sam |
|
|
 |
|