|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
darkyp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 17:45 Заглавие: |
|
|
| marinov написа: | | колега darkyp, колко струва "джаджата"? |
цената на Хубавка №5 е 15 лв. Не знам дали е най-изгодната, но на мен ми се стори добре, имайки предвид същите ми съждения относно трудността на изработка, вече спомената.
Утре-други ден смятам да експериментирам за начало с вода и ще пиша впечатления. Моля не ми пишете, че нафтата има много по-различни характеристики от водата. Знам, че е така и за това пиша, че ще експериментирам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 20:16 Заглавие: |
|
|
| Desert Leo написа: | Схемата на разходомера от списание Радио е в брой 1/1986 и доработка в бр.3/1988, които могат да се намерят в ftp1.radio.ru/pub
|
Виж и 11/2001 |
|
|
 |
BORoSA Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 21:17 Заглавие: |
|
|
според мен ще ти се наложи да мериш и количеството на излишната нафта която се връща към резервоара.... иначе май нищо няма да се получи ..... поне според мен грешката ще е много много голяма....
BORoSA! |
|
|
 |
Dalgia Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 10:50 Заглавие: |
|
|
С измерване на входното и изходното налягане нямали да стане(подаване и рециркулация).Не съм много запознат с дизели та не ми се смейте .Идеята е да се реализира диференциален манометър.При отваряне на дюзите ще се получи разлика в наляганията на двете магистрали. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|