| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
spalx Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 14:20 Заглавие: Разклонител за домакински уреди ... манипулиран от PC |
|
|
Ам въпроса ми е следният ... някой знае ли дали съществува разклонител за ел уреди който да мога да манипулирам от домашното ми PC ... и евентуално от интернет ... незнам дали някой се е замислял колко би било хубаво ако можех да си пусна печката като си тръгна от работа и като се прибера да ми е топло ... аз сериозно питам ... ако има каде и за какви парички може да се купи . Благодаря за помоща |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 14:27 Заглавие: |
|
|
Има програмируеми часовници които можеш да програмираш такива събития за месеци напред.Та ако е за печката то това е твоето устройство  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
spalx Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 14:42 Заглавие: |
|
|
ами аз съм ги виждал тях ... но проблема е там че абсолютно всеки ден се прибирам по различно време ... днес може да се прибера в 5 утре в 8 ... това няма как да го знам и няма как да го програмирам именно затова питам аз ибщо взето знам как може да стане ... но не ми се открива топлата вода при условие че вече би трябвало да е открита . |
|
|
 |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 15:25 Заглавие: Re: Разклонител за домакински уреди ... манипулиран от PC |
|
|
| spalx написа: | Ам въпроса ми е следният ... някой знае ли дали съществува разклонител за ел уреди който да мога да манипулирам от домашното ми PC ... и евентуално от интернет ... незнам дали някой се е замислял колко би било хубаво ако можех да си пусна печката като си тръгна от работа и като се прибера да ми е топло ... аз сериозно питам ... ако има каде и за какви парички може да се купи . Благодаря за помоща |
В един от броевете на Млад Конструктор имаше нещо такова,кеото търсиш
С поздрави hshop 1 |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 17:06 Заглавие: |
|
|
Да Мк имат една такава схема. Виждал съм е работеща при приятел. Значи имаш един комутатор , който се вързва в компютъра и с програма може да управляваш до 5 уреда - съответно ти трябват и 5 приемника. Данните се предават по 220в. мрежа . До два три дена ще се опитм да скенирам схемата и да я кача. _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 17:38 Заглавие: |
|
|
Туй няма ли да ти свърши работа?
http://www.neomontana.dir.bg/kit122.htm
|
 |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 18:48 Заглавие: |
|
|
oba4e ako releto wyrne prez tranzistora trqbwa se galwani4no rezdelenie(s optroni ) _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
yani Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 21:07 Заглавие: разколнител |
|
|
в технополис има такива разколнители в едното гнездо трябва да е включен пецето а другите можеш да ги контролираш от него с усб кабел включен от пецето към разколнителя.Като си го шернеш и пуснеш ремоте администратор и имаш реално йпи не виждам проблем да го контролираш и през интернет
аз лично не сам пробвал това през нета да ли става |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 0:27 Заглавие: |
|
|
| Това което предлагат НЕОМОНТАНА съм го пробвал и доста време си управлявах периферията на компютъра (принтер, скенер и др.) с него. В комплекта елементи има и дискета със софтуер за управление. |
|
|
 |
WDW Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 1:57 Заглавие: |
|
|
Аз мога да ти предложа версия с GSM !!
Звънкаш му на печката ти и тя се включва !!! _________________ "... сичкото що е транзистор за илядо и пестотин волта се е BU ......"
 |
|
|
 |
|