| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 18:31 Заглавие: |
|
|
Значи днес видях алармата...тя се включва и изключва със секретен ключ като като се даде на ON започва веднага да пищи, сигурно трябва да има някакде приемник за дистанционно вътре в колата, мисълта ми е следната, стандартни ли са дистанционните или са уникални.Може ли едно дистнационн да се използва при няколко вида аларми.Това на мен ми се струва малко вероятно, но все пак да попитам по - запознатите.И ако имате някакви съвети ще съм благодарен _________________ eng. M.Gelkov |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 22:29 Заглавие: |
|
|
В 90 % от случаите са уникални. В твоя случай трябва да се отвори алармата (цялата аларма е в сирената) и да се види с какъв декодер е вътре. Ако е някой по разпространен може да се измисли нещо.
Лошото на италянските аларми че нямат режим на програмиране на нови дистанционни.
В повечето случаи в сирената влиза вода и нищо не става от нея. Съвета ми е да се сложи нова аларма. Цените са от 70 до 320 лв. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 23:29 Заглавие: |
|
|
Янчев ти дава точния съвет.Само че цени от 150-160 лева нагоре не че са нереални,просто не си струва да се дават парите.Има достатъчно български системи с цени под тези пари,които са със скачащ код и правят всичко,което е необходимо.Например МАК-София и PHANTOM-Варна. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
blue_g Активен потребител

|
|
|
 |
|