Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

dual tv3295pip

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Нед Ное 20, 2005 2:22    Заглавие: dual tv3295pip Отговорете с цитат

имам този телевизор dual tv3295pip 1994 модел но нямам ДУ и немога да търся програми...хваща само канал-1,в www.eshop.bg видях че има дистанционно за dual-tec но с модела на моя дуал. IR9689 DUAL-TEC TV3295PIP .писах на пулсатор за цена и дали го имат но никакъв отговор,проверявах в магазините тук във варна на всякакви марки но ядец, http://www.ersatzteile-onlineshop.de/geraete/DUAL/TV3295PIP/TV3295PIP_Dual.asp може би такова трябва да е. има го и в един полски сайт но е друго : /почти най долу/
http://www.infratex.com.pl/sub_ns.php?s=4&PHPSESSID=2c0ccbc5397127236735b8632c06a039
ако може някой да ми помогне че майка ми реве за бтв и нова Smile
благодаря
Върнете се в началото
nik_69
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 20, 2005 11:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Този дуал,не е ли Шнайдер Question
Ама и аз ви питам....Пробвайте пилот Р1576,ако не стане-напишете темата в раздела,за търсене на схеми програми и документация.Надявам се RC,да ви помогне Wink
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Нед Ное 20, 2005 12:39    Заглавие: Re: dual tv3295pip Отговорете с цитат

Anonymous написа:
имам този телевизор dual tv3295pip 1994 модел но нямам ДУ и немога да търся програми...хваща само канал-1,в www.eshop.bg видях че има дистанционно за dual-tec но с модела на моя дуал. IR9689 DUAL-TEC TV3295PIP .писах на пулсатор за цена и дали го имат но никакъв отговор,проверявах в магазините тук във варна на всякакви марки но ядец, http://www.ersatzteile-onlineshop.de/geraete/DUAL/TV3295PIP/TV3295PIP_Dual.asp може би такова трябва да е. има го и в един полски сайт но е друго : /почти най долу/
http://www.infratex.com.pl/sub_ns.php?s=4&PHPSESSID=2c0ccbc5397127236735b8632c06a039
ако може някой да ми помогне че майка ми реве за бтв и нова Smile
благодаря

едит: май дуал са дъщерна фирма на шнайдер...ама несъм сигурен...а за пилот още утре ще взема да пробвам дано да пасне.благодаря
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Ное 20, 2005 14:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Толкова време си загубил да се пробваш къде ли не .При колега в сервиз защо не се пробва?
Върнете се в началото
bamze
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Ное 20, 2005 22:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако утре неуспееш да се справиш сам пиши да го измислим .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Пон Ное 21, 2005 17:32    Заглавие: Отговорете с цитат

здравейте
днес го дадох в експрес сервиз тук във варна...излезе му един проблем с изчезване на картина...бях пуснал пост и за него...както и да е ...
за дистанционно от сервиза ми казаха че ще погледнат дали има за модела но ще видим. ако се закучат нещата ще питам пак тук.
благодаря ви

пс. немога да се логна нещо..не ми познава емайл-а...ще правя нов акаунт.
веселин /fuse/
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Чет Ное 24, 2005 11:42    Заглавие: remote Отговорете с цитат

такаа от сервиза казаха че немогат да намерят дистанционно...май единствения вариант остана да ми докарат от германия..но чак по коледа..може би.
незнам ако трябва да се сложи тази тема някъде където ще и е мястото. дано някои да помогне.
благодаря
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети