| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Секси Яка Кака Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 20:42 Заглавие: Помогнете ми !!! за сателит |
|
|
искам да попитам дали няки във форума дали занае как се разкудирват сателитни приемници.
аз имам BeauSAT 2006 и няма карта, а някъкав изход за комп. Разбрх че тотам ставало някакси да си разкудирам каналите на Елтелсан В 2.
Моляви помогнете ми кажетеми простичко как ще стане да си разкудирам каналите. Да си взимам ли кавел или и без него ще стане (ама как ?). ??? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
darkyp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 20:56 Заглавие: |
|
|
| най-много инфо и помощ ще намериш тук: www.dvb-bg.com |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 21:27 Заглавие: sat |
|
|
Можеш да попиташ и ELP  |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 22:14 Заглавие: Помогнете ми !!! за сателит |
|
|
| И учителката по граматика най-вече! |
|
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 22:39 Заглавие: Re: Помогнете ми !!! за сателит |
|
|
| Секси Яка Кака написа: | искам да попитам дали няки във форума дали занае как се разкудирват сателитни приемници.
аз имам BeauSAT 2006 и няма карта, а някъкав изход за комп. Разбрх че тотам ставало някакси да си разкудирам каналите на Елтелсан В 2.
Моляви помогнете ми кажетеми простичко как ще стане да си разкудирам каналите. Да си взимам ли кавел или и без него ще стане (ама как ?). ??? |
Малко помощ и от мене. Изхода както го назоваваш е RS-232. Най-вероятно нямаш емулатор в сегашния софтуер на приемника. В този емулатор се вкарват ключовете за програмите, които са хакнати. Така че през този RS-232 порт се зарежда по-нов софтуер, който е с емулатор, чрез компютър. Кабела м/у компа и приемника е 2-3 3-2 5-5.
ето какво представлява
На компютъра се закачва на Com порта.
Софтуер за твоя приемник има Тук
А самия loader(програмата на компа, която трябва да имаш) е receiverlink 1.0. Препоръчително е да направиш backup на стария софтуер на приемника, ако нещо сгрешиш да го възстановиш отново. Ако това, което пиша ти се стори трудно да извършиш, по-добре е да потърсиш човек занимавал се с такива операции.
www.dvb-bg.com може да ти помогнат и да те напътстват, вероятно някой ще ти обясни точно реда, по който трябва да бъде извършено упдейтването. _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 23:21 Заглавие: Помогнете ми !!! за сателит |
|
|
| И другият вариант е да прежали 2-3кутий цигари и толкова бири и да отиде при специалист,и приемника цял,и удоволствието от гледането изпълнено с чувства,а не с разочарования от бърничкането! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 14:11 Заглавие: |
|
|
| Доколкото схванах от първия пост ,става въпрос за разкодиране ,но не на приемник а на програми.Посочения сателит е EutelsatW2 16East.Подозирам ,че става въпрос за българските програми на този спътник ,ако е така ще бъдете доста разочаровани ,защото нито със, нито без емулатор, засега няма приемници които да разкодират българските програми ,освен ако не си закупите карта на съответния провайдър от българска страна и приемник с вграден или външен модул от типа CI (Common Interface) ,за съответната кодировка.Наистина за да не изнасям повече лекции идете на форума за сат тв посочен по-горе и прочетете постовете ,касаещи разкодиране на български и чужди програми. |
|
|
 |
forum Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 24, 2005 9:46 Заглавие: САТЕЛИТ |
|
|
| Вслушай се в ELP отговора му е много ясен. |
|