| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 17:59 Заглавие: Проблем с TV Multitec PT90A |
|
|
| Преди полвин година му писах памет че старата се беше скапала и му сложих ПАВ и му пуснах DK звук от сервиза.От месец насам започнали да се явяват черти по екрана-много,по целия екран са,хоризантални,бели,накъсани по на 2-3см,дебели (доста по-дебели са от линиите на обр.ход)В общи линии прилича на ефекта при искрене-нещо подобно е.В такт с тез смущения изчезва и звука или хрипти.В момента почти постоянно е така -много рядко изчезват тез смущения,в началото май бяха по-чести на DK.Пак писах памет-нищо!Тунера отварях-нищо видно,въпреки че в него се съмнявам,ама не ми се дават още пари нахалост-по I2C е и е бая пара.Идеи? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 19:01 Заглавие: |
|
|
| "Размърдай AGC -то ,от сервиза.Просто е така заради спорта-щом се съмняваш в тунера. |
|
|
 |
tocho Опитен потребител

Регистриран на: 11 Юли 2005 Мнения: 328 Местожителство: Varna 0888 950800
|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 22:20 Заглавие: |
|
|
Какъв ПАВ му сложи? _________________ Баш-Майстора умря, но шапката остана.
Стойко Димитров |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 23:39 Заглавие: Проблем с ..... |
|
|
| При цифровите Грундици това е наистина от АРУ,пробвай в сервиз и сложи един резистор 100Ко паралелно на ПАВ- 1-5крак. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 8:24 Заглавие: |
|
|
| Не е до ПАВ 4 броя различни ги смених и накрая си върнах и оригинален къвто е по схема,дето не пуска наш звук и все същата дивотия.Всичко пробвах и не ще и не ще-и с АРУ си играх и на павчето резистор сложих и тунер поприпоих-никва реакция.При 100ХЦ-грундици и аз съм срещал такива смущения,ама чертите са били при мен вертикални и едни такива се кълчат,танцуват.А тука са хоризонтални. |
|
|
 |
|