| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 9:13 Заглавие: Купувам: Телефонна централа 1->4 с DTMF управление |
|
|
| Имам една входяща телефонна линия на която съм вързал и телефон и факс и т.н. Трябва ми телефонна централа която първо да звъни на базовия телефон без да заема линията, а след примерно 3'тото позвъняване (да може да се настройва!) да обявява кой бутон да натиснем за препращане към факс, гараж, работилница и т.н. Нещо евтиничко. И втора употреба става стига да е работеща. Предложения тук, на ЛС или на [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lsabg Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 16:10 Заглавие: |
|
|
Донесоха ми UHER 2/7 за продаване втора употреба.Преди година същата купиха за нашия университет и не са се оплаквали.Отговаря на изискванията+още глезотийки,но нямам при мен описание.В нета трябва да има достатъчно информация за нея.Ако представлява интерес обади се.
Успех. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 16:16 Заглавие: |
|
|
Цена? ... и от там ще потръгне и разговорът ...
И все пак поне някакво описание трябва да се намери  |
|
|
 |
lsabg Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 18:52 Заглавие: |
|
|
| Цената е 150лв , а ръководството по обслужване обещаха да ми го преснимат преведено на българаски. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 19:44 Заглавие: |
|
|
| lsabg написа: | | Цената е 150лв , а ръководството по обслужване обещаха да ми го преснимат преведено на българаски. |
Като се появи ръководството ще те моля да ми го изпратиш по Спиди за моя сметка. Драсни ЛС да ти дам данните когато си готов. Предполагам, че ще я купя, но все пак да видя какво купувам. |
|
|
 |
|