Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Blaupunkt Frankfurt RCM 104 и адапторна касета.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Lisi4oka
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София-Овча Купел

МнениеПуснато на: Вто Ное 22, 2005 21:46    Заглавие: Blaupunkt Frankfurt RCM 104 и адапторна касета. Отговорете с цитат

Имам проблем с въпросния касетофон и една адапторна касета.Като я вкарам касетофона започва да сменя страните(аутореверса).Как да се спрявя с проблема.И някой ако има схема на касетофона ако може да ми я прати за да му изкарам изход за плеъра,защото той май няма или греша????

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Вто Ное 22, 2005 22:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Taзи механика иска да бъде натоварена с касета с лента заа да работи нормално.Така с тази касета няма да може да постигнеш това което си си наумил
Lisi4oka
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 23, 2005 0:08    Заглавие: Отговорете с цитат

bai_tishan написа:
Taзи механика иска да бъде натоварена с касета с лента заа да работи нормално.Така с тази касета няма да може да постигнеш това което си си наумил

добре това ясно,а касетофона имали изходи за да подам там сигнала или трябва да извеждам.и ако трябва от къде ще е най-удачно.правил съм го на cs 202 но там беше лесно.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 23, 2005 0:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Зависи от какво ще подаваш сигнал.Ако е от дисмен -преди аудио процесора- на някой от входовете му.Ама ако не знаеш кое е аудио проца по добре не се занимавай да не отиде касетофончето за скраб
stefp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Ное 23, 2005 11:11    Заглавие: RCM104 Отговорете с цитат

Потърси адапторна касета с безконечна лента на ролките ,виждал съм такава ,с нея би трябвало да работи и да не ти се задейства реверса.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Lisi4oka
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 23, 2005 23:09    Заглавие: Отговорете с цитат

bai_tishan написа:
Зависи от какво ще подаваш сигнал.Ако е от дисмен -преди аудио процесора- на някой от входовете му.Ама ако не знаеш кое е аудио проца по добре не се занимавай да не отиде касетофончето за скраб

ами сигнала ще ми идва от един MP3/VCD плеър.Имаш ли възможност да помогнеш с някаква схема или евентуално на една снимка да ми покажеш от къде горе долу да изкарам изход.Бих отишъл на сервиз да ми е чиста работата но си изръсих последните парици за тоя плеър и сега един месец съм безпаричен Sad .

Върнете се в началото
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 23, 2005 23:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Нямам под ръка такова радио да ти покажа
Lisi4oka
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 26, 2005 18:12    Заглавие: Отговорете с цитат

засега реших проблема,но резултата не ми харесва.Разглобих адапторната касета и взех кабела и го запоих директно на главата на касетофона и на една стара касетка и направих лентата да не минава от там дето влиза главата на касетофона и сега си свири,но се усеща едно бучене и като натисна паузата докото свири някаква песен като давам газ на колата се чува едно свирене през колоните.Плеъра го захранвам с едно адапторче от запалката което си е в комплект с плеъра.

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети