| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
apech Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 24, 2005 14:15 Заглавие: Търся купувам драйвер за DC електро-мотор |
|
|
Търся купувам драйвер (5 броя платки, набори с елементи или готови модули) за DC електро-мотор (четков) на 12/24 волта, до 5 ампера. Вход по възможност аналогов. Моля пратете ми цена и
по възможност информация за крайни транзистори/ интегрални схеми и т.н.)
Благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
raxell Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 24, 2005 19:31 Заглавие: |
|
|
Може би от стара лента , но незнам дали е останало не6то такова?
лента-устроиство за сухранявяне на данни вурху лентов магнитен носител _________________ колкото повече , толкова повече |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 24, 2005 23:38 Заглавие: |
|
|
| В момента правя едни контролери за RC лодки - постояннотоков двигател ,12 V dc , около 30 A максимално - управлението е с импулс с ширина от 1 ms до 2 ms . Могат да се преправят за твоите цели - имам платки , написал съм програмата за ATMEL . Най малко мога да ти дам много схеми и съвети - пиши PM . |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 24, 2005 23:38 Заглавие: |
|
|
| В момента правя едни контролери за RC лодки - постояннотоков двигател ,12 V dc , около 30 A максимално - управлението е с импулс с ширина от 1 ms до 2 ms . Могат да се преправят за твоите цели - имам платки , написал съм програмата за ATMEL . Най малко мога да ти дам много схеми и съвети - пиши PM . |
|
|
 |
|