| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 26, 2005 22:24 Заглавие: Gama 4 Philips |
|
|
В колата си имам Gama 4 .Искам да му активирам аудио входовете за да си включа МР3 .Аудио процесора се управлява по цифров път .Входовете му са активни когато има включен ченджър.Проблема е че като няма ченджър процесора усеща и ме връща на радио .Някои има ли модифициран дъмп така че входа да остава активен .Или да предложи някакво решение но не с преходна касета.Няма да откажа и на схема. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Ное 26, 2005 22:30 Заглавие: |
|
|
С дъмп няма да го излъжеш-трябва някъкъв емулатор -като донгъл да излъже проца _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 26, 2005 22:40 Заглавие: |
|
|
да де ама там е въпроса.Мисля си че може да стане и с дъмп защото на ТВ които си следят чиповете и при дефект мигат като им сложиш друг дъмп които вече не следи дадената ИС като го пуснеш тръгва и виждаш дефекта .Е нещо такова си мисля че може да стане като натисна СД да не се интересува че не му отговаря никой .Но това сигурно ще стане много трудно или за да го улуча трябва да съм голям късметлия но някои вече може да е минал по този път.  _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Ное 26, 2005 22:56 Заглавие: |
|
|
аз само правя предположение какво може да се направи-сигурно има начин но до сега не ми се е налагало да правя такова нещо  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 27, 2005 0:19 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | С дъмп няма да го излъжеш-трябва някъкъв емулатор -като донгъл да излъже проца |
И аз мисля, че няма да може да се излъже процесора. Той Включва на CD, когато разпознае CD-то. Ако се излъже да не търси CD, тогава няма да пусне и входа. |
|
|
 |
|