Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Gama 4 Philips

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Съб Ное 26, 2005 22:24    Заглавие: Gama 4 Philips Отговорете с цитат

В колата си имам Gama 4 .Искам да му активирам аудио входовете за да си включа МР3 .Аудио процесора се управлява по цифров път .Входовете му са активни когато има включен ченджър.Проблема е че като няма ченджър процесора усеща и ме връща на радио .Някои има ли модифициран дъмп така че входа да остава активен .Или да предложи някакво решение но не с преходна касета.Няма да откажа и на схема.
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Ное 26, 2005 22:30    Заглавие: Отговорете с цитат

С дъмп няма да го излъжеш-трябва някъкъв емулатор -като донгъл да излъже проца
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Съб Ное 26, 2005 22:40    Заглавие: Отговорете с цитат

да де ама там е въпроса.Мисля си че може да стане и с дъмп защото на ТВ които си следят чиповете и при дефект мигат като им сложиш друг дъмп които вече не следи дадената ИС като го пуснеш тръгва и виждаш дефекта .Е нещо такова си мисля че може да стане като натисна СД да не се интересува че не му отговаря никой .Но това сигурно ще стане много трудно или за да го улуча трябва да съм голям късметлия но някои вече може да е минал по този път. Confused
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Ное 26, 2005 22:56    Заглавие: Отговорете с цитат

аз само правя предположение какво може да се направи-сигурно има начин но до сега не ми се е налагало да правя такова нещо Confused
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Нед Ное 27, 2005 0:19    Заглавие: Отговорете с цитат

bai_tishan написа:
С дъмп няма да го излъжеш-трябва някъкъв емулатор -като донгъл да излъже проца

И аз мисля, че няма да може да се излъже процесора. Той Включва на CD, когато разпознае CD-то. Ако се излъже да не търси CD, тогава няма да пусне и входа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети