| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
amv Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 28, 2005 8:46 Заглавие: заключен тв |
|
|
Телевизора марка DAEWOO 14DA5T дойде вчера при мен.Клиентите както си играли и го заключили.Сега като се включи изписва keys ---, и всичко свършва до там.Има ли начин да се отключи от сервизното меню или трябва да свалям паметта?Благодаря предварително!
шасиCTV 5
процST 92195
памет 24C08
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 28, 2005 8:53 Заглавие: |
|
|
не мога да се сетя има ли в сервиз опция за отключване,изпращам Ви входа в сервиз,ако трябва памет пишете. _________________ Димитър |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 28, 2005 12:05 Заглавие: |
|
|
| Опитай код 512 Успех |
|
|
 |
amv Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 28, 2005 17:39 Заглавие: |
|
|
Наложи се да сваля паметта и да я пиша на ново.Проблема е докараха днес някакъв PROVISION който се оказа на абсолютно същото шаси като на DAEWOO ,който е със опукано ST92195B5B1/PBP ,та въпроса ми е може ли да се намери това и на какви пари.
Благодаря на колегите за бързата намеса
поздрави............Даниел |
|
|
 |
venci_cenkin Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 28, 2005 21:59 Заглавие: TV---- |
|
|
| КОЛЕГА ТАРСИ СИ ЕЛЕМЕНТИТЕ В Datasheet pdf |
|
|
 |
amv Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 28, 2005 22:26 Заглавие: |
|
|
| Значи съм се изразил грешно.Търся процесора да го купя ,не му търся развивката! |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 28, 2005 22:28 Заглавие: чип |
|
|
| Опитай тук 029632423 |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 28, 2005 22:31 Заглавие: Re: TV---- |
|
|
| venci_cenkin написа: | | КОЛЕГА ТАРСИ СИ ЕЛЕМЕНТИТЕ В Datasheet pdf | мислиш ли че му помагаш със този съвет? За Даниел колега това са масково програмируеми процесори При самото производсво се залага на кой пин какво да има и как да работи проца Правил съм съпоставкли на различни чипове от тази серия и има разлика във пиновете Самата подложка може би ще я намериш и то на смешна цена но най вереоятно да буде празна и нама да тръгне Тези тв бяха гаранционни към Пан сервиз провери там дали няма нещо останало Другия вариант е да провериш при Кацарска в София там имаше китаиски шасита комплект със пулт пригодени за слагане в различни кутии Ако те устройва цената и дали си заслужава да правиш този апарата деиствай смело Успех |
|
|
 |
amv Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 18:29 Заглавие: |
|
|
Благодаря колега за съвета.Остана варианта за китайското шаси което го има и при нас.Май най-добре да не си правя експерименти и да набивам китаеца.
а относно проца. ако го бях намерил тънко веднага бих е усъмнил че нещо не е наред
Благодаря на всички и спорна! |
|
|
 |
|