| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 13:27 Заглавие: разкодирване на авто Philips 22dc511 ? |
|
|
Значи на дисплея се изписва само <cod> и не възприема никакви команди,дори не ми дава да му въвеждам код.
Намерих някакво описание на процедурата:
Codes & Decodes
Philips DC 511
activating the code
Press and hold station increment button while turning the set on until a beep is heard from the speaker.
code entry
Press the P1 key when the display shows 'COD' and press the station increment key until you reach the first code digit. Press P1 again and follow the above procedure until the last digit has been entered and finally press P1 once more. Assuming the correct code has been entered the set will begin to operate.
deactivating the code
Press the station increment button while turning the set on. The display will show 'COD'. Enter the code and again press the station increment button. The display will show 'PROTECTION DEACT' and the radio will operate.
Но за сега така и не иска да възприема код,след малко пак ще го мъча,проверих за залепнали бутони но са си в ред.
Направих опит да му презапиша нова памет от някакъв руски сайт,но когато сложа презаписания чип,касетофона изобщо не реагира и на дисплея не показва нищо..така че му връщам старата памет.
Мисля че кода (оригиналния)се вижда на 5-тия ред от паметта,но не съм сигурен????
имам файла с оригиналната му памет,някакви идеи?? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 13:43 Заглавие: |
|
|
| Заповядайте,и успех! |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 13:51 Заглавие: |
|
|
| bobitv написа: | | Заповядайте,и успех! |
нещо не мога да разчета какво пише във този файл-scrap object,отворих го с УОРД и при всички кодироки не мога да го разчета |
|
|
 |
Private Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 14:15 Заглавие: |
|
|
Дословно от scrap object-а:
Philips 22 DC 511
Нажмите кнопку "Р1" и на дисплее высветится "COD".
Нажимайте кнопку увеличения настройки на станции до тех пор пока первая цифра кода не станет корректной.
Нажмите кнопку "Р1" вновь и проведите туже операцию для остальных цифр кода.
Когда на дисплее код станет корректным, нажмите вновь на кнопку "Р1" для подтверждения. Магнитола включится. _________________ -= All our life, we are beta testers =- |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 17:24 Заглавие: |
|
|
| Колко +-са му подаваш? |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 20:04 Заглавие: |
|
|
| Boiko написа: | | Колко +-са му подаваш? |
Мдаа ,значи това което са ми отговорили се съдържа и във въпроса ми.аз съм го написал на английски а са ми отговорили на руски. Работатата е там че изобщо не възприема никакви команди,задържал съм кой ли не бутон но не реагира изобщо,проверих бутоните-здрави са...
Подавах плюс най малко на 2 клеми,мисля че на 3. В момента не е пред мен,осветлението свети винаги,има захранване щом изписва"код"..
Скапани касетофони,на всики от този и подобни модели им се разбива механиката докато са още нови-отлепят се пластмасовите улеи по които минава ремъка..ама съм се заинатил с тоя код |
|
|
 |
vili Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 20:15 Заглавие: |
|
|
| ами остави го включен,да пише COD за около час и след това пробвай по гореописания начин. сигурно има натрупани грешки от въвеждане на неправилни кодове. |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 20:33 Заглавие: |
|
|
| Прати оригиналния бин и ще видим какво може да се направи. |
|
|
 |
nik_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 20:47 Заглавие: |
|
|
Дай бина,но все си мисля,че няма да е от него. _________________ Nikolay Ivanov
Skype(nikolay6905) |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 02, 2005 20:21 Заглавие: |
|
|
| Dobri написа: | | Прати оригиналния бин и ще видим какво може да се направи. |
ето оригиналния |
|
|
 |
|