| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2005 22:40 Заглавие: |
|
|
Как да разбирам това, че темата не е актуална в присъствието на гости? Значи все пак това е форум за избрани хора. И какво в края на краищата може да се дискутира в раздел "Общи приказки"? Приказките на Андерсен? Или на братя Грим? Или приемаме чуждото мнение, само когато съвпада с нашето? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2005 22:51 Заглавие: |
|
|
Уважаеми колеги,оти се косите като че ви мине ?
Под слънцето има място за всички. |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2005 23:07 Заглавие: гости |
|
|
То аз не дочаках гостите Те не уважиха поканата ми Предлагам темата да бъде закрита  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 21:43 Заглавие: |
|
|
Та това беше, приятелю. Искат да закриваме темата. Не била подходяща и актуална за този раздел на форума. Каквото си научил за разкодиране и дъмпиране - научил. Ти май така се шашна от нашите препирни, че повече не се обади, та се наложи други да закриват темата вместо теб. Желая ти успешно разкодиране.
Гост |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 21:53 Заглавие: разкодиране |
|
|
гост темата е отворена за всички който имат желание да си напишат името теб как да те намерим  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 22:37 Заглавие: |
|
|
| Г-н G_ANEV, по спокойно ли ще разговяряме ако съм написал, че съм примерно Генчо от Полски Тръмбеш? Така пак ще си остана толкова анонимен, колкото и сега. Не смятам, че това е най-важното. Ако можеш да обориш мнението ми по въпроса - моля, направи го. Все пак благодаря за поканата за ракия с мезе. Може пък някой път и да се почерпим. |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 22:44 Заглавие: раз |
|
|
Поне ще знам как да те наричам Мисля че си имаш име  |
|
|
 |
Chelsea_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 22:56 Заглавие: |
|
|
[quote="Anonymous"]Г-н G_ANEV, по спокойно ли ще разговяряме ако съм написал, че съм примерно Генчо от Полски Тръмбеш? Така пак ще си остана толкова анонимен, колкото и сега. Не смятам, че това е най-важното. Ако можеш да обориш мнението ми по въпроса - моля, направи го. Все пак благодаря за поканата за ракия с мезе. Може пък някой път и да се почерпим.[/quote]
Просто не разбирам,защо трябва да се налагат някакви нови правила само защото някому не харесват съществуващите!Ти искаш да си анонимен ние пък искаме да не сме!Това,че не ме познават лично колеги от форума не значи,че не трябва да се регистрирам.Всъщност спорът тръгна от това дали ще снесат инфо за разкодиране наготово.Ми няма,защото се иска да я снесат,а тук никой на никого не е длъжен с нищо.Всичко се прави от уважение към трудния занаят на колегите.Всъщност единствено разумно в тази тема е предложението на G_ANEV за замезването- другото включително и моето дърдорене си е спам ,затова моля да приключим с това! |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 23:13 Заглавие: разкодиране |
|
|
Ще ти кажа само едно Мен никой от форума не ме е виждал не съм участвал във никое мероприятие Съжалявам че има доста заядливи хора тук  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 23:24 Заглавие: |
|
|
| grishan написа: | | Темата е не актуална в присъствието на гости (според мен). |
E , не е !?! В този форум нали може да се изказва всеки !!! И теми може да създава !?! Не виждам какъв е проблема щом администраторите така са решили ...  |
|
|
 |
|