| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 10:37 Заглавие: PIONEER FM STANDART |
|
|
Здравейте.Ако има някой колега инфо как се прехвърля този модел от американски на европейски стандарт моля да сподели.Моделът е DEH-P3700MP. Проца е РЕ5467А _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Слав Нов потребител

Регистриран на: 03 Ное 2005 Мнения: 26 Местожителство: гр.Г.Оряховица
|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 19:49 Заглавие: |
|
|
Пробвай в режим стендбай да натиснеш бутон FUNCTION - задръж, докато се включи апарата и след това избери стъпка на настройка на FM - трябва да е 50.
(Бяха ми дали такъв съвет, но не можах да проверя действа ли - вече го бях върнал на клиента.Пиши дали е станало.) _________________ Всичко е относително... |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 23:21 Заглавие: |
|
|
Toва го четох и аз -не става.Като се натисне -светва радиото ама излиза часовника на сверяване и след него AUX off/on.само това.Ама май едни руснаци са си били главата гледам и май работата отива че тук се подменя проца за да работи на друг стандарт.Жалко за мъкненето чак от щатите за клиента _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 02, 2005 13:44 Заглавие: |
|
|
По скоро някой резистор около процесора трябва да се смени или добави или махне. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
Бат Генчо Нов потребител

Регистриран на: 01 Окт 2005 Мнения: 46 Местожителство: G.Ooriahovica
|
Пуснато на: Пет Дек 02, 2005 13:49 Заглавие: |
|
|
| И аз съм за добавяне на резистор или махане така оправих един преди годима пак от щатите ама кои модел не помня помня че делител се правих и нивото на напрежение към процесора включва различни стандарти дори го подкарах с къси вълни и УКВ |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 02, 2005 13:51 Заглавие: |
|
|
Ако не намериш информация за процесора,забрави.Но и да намериш не съм чувал това което искаш да стане.
На "Белканто"100%.
Язък за носенето  _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
|