Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Има ли презареждащи се батерии 1,5V?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
toltec
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Дек 03, 2005 17:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Файловете са за всички които проявяват интерес . Ще кача още . А тези малките в електронните часовници са батерии ( не се зареждат ) . Много информация за тях има в сайта на ENERGIZER . И един въпрос - какви са тези NICD акумолатори по 100 A/h ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Sharo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 05, 2005 14:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами по-надолу има тема за изпушило зарядно за кола. Та тая кола е с такива - 20парчета по 6В, всяко е с по 5елемента по 1,2В, 100Ач. Сумарно 120В. С водно охлаждане и са отворени и може да се долива електролит или вода. Кофтито е че зарядното си гори непрекъснато - дотук 3пъти Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пон Дек 05, 2005 15:33    Заглавие: Отговорете с цитат

не прочетох всичко но ми се струва че вече само за простотии го ползвате тоя форум
абе помислете малко бе!!
силно ме съмнява апарата да работи с една батерия. а 2 по 1.5 волта е 3 волта.мен ако питаш единствения начин да ти държи повече батерията на апарата е да го захрнваш външно.примерно с 3 батерии от същия тип дет използваш две.тва едно на рака но всички такива апарати им падат бързо батериите не само твоя особено ако има и дисплеи.а ето и най лесния вариянт - копуваш си два чифта батерии
и кат ти паднат едните слагаш другите аз имам един познат със същия проблем и той така и го реши Smile))
няма смсъл от батерии по 1,5 волта щот те пак ще ти държат толкова наи много 5 , 10 повече за което според мен не си заслужава.с два чифта батерии спокоино ще можеш да снимаш примерно на един купон снимки и клипчета ко ти го подържа апарата Smile
аиде чао
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети