|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 23:35 Заглавие: |
|
|
| Такава схема съм правил преди доста време и все още работи. Наистина е реализирана с реверсивни броячи 74193. Срещал и съм и нещо по-добро в едно списание - пак реверсични броячи, но се използва ЦАП вместо резисторна матрица. Ако държиш ще потърся схемата. Все пак подобно решение (според мен) е оправдано само при дистанционно управление. Иначе с потенциометър си е по-удобно. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
koko___ Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 02, 2005 12:33 Заглавие: |
|
|
Не няма нужда да търсиш схемата първо ще пробвам с TC9235 и ако нещо не ми хареса ще пробвам другите предложения. _________________ Прав ток по крив проводник тече ли? |
|
|
 |
Dalgia Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 04, 2005 5:14 Заглавие: |
|
|
Пробвай с CXA1352AS.Регулира двата канала(усилване / баланс)+
петканален еквилайзер.Правил съм с нея и се представя доста добре. |
|
|
 |
koko___ Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 04, 2005 10:23 Заглавие: |
|
|
Неможах да намеря TC9235 така, че може да пробвам и варианта с CXA1352 _________________ Прав ток по крив проводник тече ли? |
|
|
 |
machinow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 10:05 Заглавие: |
|
|
Абе вие не сте добре с тези сложни идеи......
Що да е просто, евтино и качествено, кат може да е сложно, скъпо и калпаво.....
TC9235 има по някои магазини - КСП и/или Асво, аз имам един брой на платка за интересуващите се, и 2 купени от магазин. В прованса не знам как е. Има МНОГО други TC-та на Тошиба и LC-та на САНЬО, подходящи за случая, но вече е нужен микроконтролер, както за TDA-tata, които са под 3 лв. също, имат и баланси, ниски, високи, входове и т.н. за ТДА-та съм виждал готови проекти, какъвто аз ползвам за PGA2311 например
CXA не знам къде се продава, но мисля, че бая шумяха някои от тях..... съдейки по този, който някога беше в уредбата ми ...... иначе еквилайзера е джиджен
а един от най-подходящите лесни селектрори за вход е LC7812, 5+1 селектор /не е 5.1, а 5+1 стерео входа - 5 нормални и един мониторен/ - управление - бутони |
|
|
 |
machinow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 12:14 Заглавие: |
|
|
| TC9153 е подобна на 9235 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|