| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Емко Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 0:19 Заглавие: Топломери - мнения |
|
|
Има ли дяволук топломеро да отчита по-малко , че с тия цени направо ни одраха кожите ...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pexli Активен потребител

|
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 14:00 Заглавие: |
|
|
Да,има като си платиш сметката.Не мога да разбера,защо като ползваш една услуга не желаеш да я заплатиш? Правеики така наречения | Цитат: | | дяволук на топломеро | караш съседите си да плащат!!! Защо?!
Нищо лично,но е време да се осъзнаем по друг начин. _________________ 123 proba |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 21:16 Заглавие: |
|
|
| Интересно ми е как стои въпроса при принудително охлаждане на радиатора с вентилатори. Според вас това незаконно ли е или напълно съвсем в реда на нещата? По този начин изменяме нормалното протичане на топлообмена. На пръв поглед е нередно. В същото време, доскоро на сайтът на Топлофикация и в брошурките, които понякога раздават се съдържа съветът за поставяне алуминиево домакинско фолио зад радиаторите, което по същество си е пак "вмешателство" в топлообмена. |
|
|
 |
Emko Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 23:44 Заглавие: |
|
|
Бре , ма аз нещем да набутвам съседите , а Топлофикация !!!
Как мое да стане това ???
P.S. И да на си помислите че съм някой селянин . Софианец съм , от Дървеница ...  |
|
|
 |
Емко Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 23:51 Заглавие: |
|
|
Извинявам се че повтарям вече разисквана тема . Моля модераторите да преценят и да я преместят където трябва .  |
|
|
 |
|