| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tvservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 11:25 Заглавие: странен проблем с тв Филипс , шаси GR2.1aa |
|
|
Здравейте колеги, имам за ремонт един Филипс, модел 25st1704/108, шасито е GR2.1aa според стикера. Телевизора работи , но вертикалната развивка е разтегната, след 2-5 мин. се нормализира а след около 1 час телевизора изключва като започва да мига червения диод 5 пъти. след като го изключа и включа от мрежовия бутон, диода мига непрекъснато. Смених всички електролити в верт. развивка, но проблема с размера си остава. Не знам кой код за грешка е 5 мигания. Ако някой е имал подобни проблеми, моля да сподели опит.
Предварително благодаря. _________________ Няма да умрем от глад докато има техника  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 16:03 Заглавие: |
|
|
след като презапоих всички спойки, телевизора работи без да прекъсва, но проблема с вер. развивка си остава, и излезе и друг проблем - след около 1 час работа намалява яркоста на картината. _________________ Няма да умрем от глад докато има техника  |
|
|
 |
elios Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 16:07 Заглавие: |
|
|
tvservice провери си пощата. |
|
|
 |
zxcr Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 16:27 Заглавие: |
|
|
| А от какво намаля яркостта?Отопление?U2?Катодите? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 12:23 Заглавие: |
|
|
Благодаря Елиос, много ми помогна инфото дето ми прати.
тъмният образ беше от G2 ускоряващото, но то си е нормално, телевизора е бая стар и кой знае колко е работил. _________________ Няма да умрем от глад докато има техника  |
|
|
 |
|