| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 02, 2005 1:50 Заглавие: HP1315 "Три в едно"-след пълнене с мастило? |
|
|
Здравейте Колеги.На тоя принтер му свърши мастилото,и съвсем спря-изобщо не тръгва да печата.Напълниха ми черната глава(човека е специалист),но как да накарам принтера да "разбере",и пак да почне да печата?Предполагам някакъв ресет,сервизен режим,или нещо подобно?Драйверите му показват празни мастилници. _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
koko___ Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 02, 2005 12:46 Заглавие: |
|
|
Пробвай да му исталираш мастилниците някаде от настройките _________________ Прав ток по крив проводник тече ли? |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 02, 2005 13:27 Заглавие: |
|
|
Няма такова нещо в настройките.Ако му се сложат нови глави,автоматично ще ги разпознае и ще нулира показанието на количеството мастило.Сигурен съм обаче,че има начин това да стане и със старите глави.Някой ако знае,моля да сподели!
Писах и на Фулмарк,и сега чакам отговор. _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
|
|
 |
batstoyan Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 15:23 Заглавие: |
|
|
| Privet kolega - az imam sahtia printer, veche 4 pati sam mu zarejdal glavite , printera raboti ,no driverite pokazvat, che glavite sa prazni ! Tozi URL, koito si dal ne mi se otvaria ! kak da opravia pokazanieto na driverite .Shte sam ti blagodaren, ako mi spodelish. |
|
|
 |
Nedelcho Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 9:06 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Аз съм опитвал следното и работи:
Вземаш три (може и празни) глави от съответния цвят и ги инсталираш една по една. накрая слагаш презаредената мастилница и принтера вече е "забравил" че тя вече е била в него-показва я като нова глава!  _________________ Няма невъзможни мисии. Всичко е въпрос на време! |
|
|
 |
|