|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 07, 2005 17:37 Заглавие: |
|
|
| Stoy40 написа: | | Кажете къде се продава такова фенерче в София? |
На панаира видях на две места да предлагат такива за по 15 лв. мисля, че са западни. Ще си поровя рекламните материали дано да съм взел проспект. Китайските тук са по 3,70. За съжаление в ментетата случайно са пропуснали да сложат кондензатора
| pamporov написа: | | Хм, интересно, като гледам увеличената картинка на кондензатора пише 0,10F, а на страницата става въпрос за 1F , къде е истината? |
Не съм забелязал, предполагам снимката е една за всички стойности, само размерите посочени отдолу ще са за конкретния тип.
Исках просто да покажа от какъв порядък са размерите на кондензатор с такава стойност. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мульо Опитен потребител

|
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 14:07 Заглавие: |
|
|
Много жалко...исках да направя подарък на позната спелеоложка,с пожеланието никога да не го ползва  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 19:28 Заглавие: |
|
|
| За 2.5 волта има и по 10 фарада т.н. Gold cap ,продават ги отдавна и в Конрад и МТ1 ООД ,и други магазини и въобще не са големи. Следете развитието на елементната база ,да не пускате смешни коментари! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|