| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
venci_cenkin Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 18:30 Заглавие: проблем с contec |
|
|
този тележизор ниама зжук и ме мачи вече два дена можели ниакои да ми помогне с този сандак
Последната промяна е направена от venci_cenkin на Пон Дек 12, 2005 17:26; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 18:36 Заглавие: |
|
|
А какви ИС е направен,какво сте измерили и сменили,все пак не сме врачки. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 18:56 Заглавие: |
|
|
| за звока е с АN5265 |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
kaloyan Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 21:32 Заглавие: |
|
|
| AN 5265 e крайно стъпало звук. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2005 18:07 Заглавие: |
|
|
| еми незнам какав е проблема но до неиа има звук. но послетствие неработи некои колега го е 4оваркал ине оспиал иавно. но несам сигорен дали е интеграла заштото го смениь и нема резолтат самниава ме 4е проблема е в оправлението на звока заштото ниама никакаж резолтат. като натискам мисла 4е требвада мига един свето диот . е това еположението.ако може некои да мипомогне ште е супер |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2005 18:21 Заглавие: |
|
|
Откачи 4 крак и ако се усили докрай значи нещо има в управлението.Виж да няма MUTE по 3 крак.Този чип в някои модели се регулира директно от процесора и ако съм лош пророк може и да е от него В атачфайла ти е pdf. на чипа.Успех  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Avramov Гост
|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2005 23:02 Заглавие: |
|
|
| imah problem sys Contek 14" bez zvuk.Pri nego krainoto stypalo se zahranvache sys 6v vmesto sys 12 naprimer.Okaza se edin rezistor na platkata na zahranwaneto 56k. prekysnal. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2005 23:11 Заглавие: |
|
|
| venci_cenkin написа: | | еми незнам какав е проблема но до неиа има звук. но послетствие неработи некои колега го е 4оваркал ине оспиал иавно. но несам сигорен дали е интеграла заштото го смениь и нема резолтат самниава ме 4е проблема е в оправлението на звока заштото ниама никакаж резолтат. като натискам мисла 4е требвада мига един свето диот . е това еположението.ако може некои да мипомогне ште е супер |
Ако намерите една дума без грешка -черпя една мастика
Попремери малко с мултицета.Дали изобщо има някакво напрежение на това стъпало че да свири _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2005 23:24 Заглавие: |
|
|
| venci_cenkin написа: | | еми незнам какав е проблема но до неиа има звук. но послетствие неработи некои колега го е 4оваркал ине оспиал иавно. но несам сигорен дали е интеграла заштото го смениь и нема резолтат самниава ме 4е проблема е в оправлението на звока заштото ниама никакаж резолтат. като натискам мисла 4е требвада мига един свето диот . е това еположението.ако може некои да мипомогне ште е супер |
Ако намерите една дума без грешка -черпя една мастика
Попремери малко с мултицета.Дали изобщо има някакво напрежение на това стъпало че да свири _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|