| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2005 21:58 Заглавие: балканче |
|
|
можеш да махнеш главата и на нейно място да сложиш от 75 кубика Правено е  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
R1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2005 22:04 Заглавие: Re: балканче |
|
|
| G_ANEV написа: | можеш да махнеш главата и на нейно място да сложиш от 75 кубика Правено е  |
Без да се обиждаш а пук аз ви имах само за "жичкаджии" Благодаря ще проуча въпроса, въпреки че карам с глава на СИМСОН! Дава много по добро охлаждане! Но моля да не отклоняваме СХЕМА моля ви!
ПС: от вентилатор на комп може да се направи нешто като Турбина! Но за сега да запали!!!  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2005 22:06 Заглавие: |
|
|
то минаха 30 години от тогава но тия кабели дето са свързани с чукчето те отиват към бобината.Не е проблем като се затопли тук още пращят с такива моторетки ще спра някой и ще видя точно .Но за теб тая информация ще ти е нужна чак след две години .Ти следващата година ще шлайфаш цилиндъра и чак когато влезем в Европа ще почнеш да го сглабяш така че има време.Аз тъкмо ще излеза на пенсия и ще ти показвам  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2005 22:13 Заглавие: балканче |
|
|
Коцев не ги ли зглобяваха във Ловеч  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2005 22:14 Заглавие: |
|
|
Бре и аз сегис тогис послъгвам а ти ни взе за мезе .Хем питаш за кабелите хем пък казваш че караш с глава от Симсон.Значи щом караш кабелите са свързани . А по принцип тук в тоя форум сме събрани от кол и въже / не всички разбира се / така че можеш абсолютно всякаква информация да получиш.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2005 22:20 Заглавие: |
|
|
Да в Ловеч ги правиха даже съм бил и на конвеера да помагам.Абе то в Ловеч какво ли не се е правило .В този завод се е почнало първо самолети да правят после Москвича после Балканчетата мотокари .Георги Иванов космонавта се е учил на първите самолети тук. Тъй че с Ловеч въобще не спорете.И литекса е голям отбор и града е станал един тих и спокоен / защото се изнеси по чужбина/ да ти е кеф да живееш тук.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
R1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2005 22:40 Заглавие: |
|
|
Моля ви помогнете ми за схемата а за Ловеч след като чух такива хубави работи като го оправя живот и здраве може да намина  |
|
|
 |
R1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2005 22:42 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Бре и аз сегис тогис послъгвам а ти ни взе за мезе .Хем питаш за кабелите хем пък казваш че караш с глава от Симсон.Значи щом караш кабелите са свързани . А по принцип тук в тоя форум сме събрани от кол и въже / не всички разбира се / така че можеш абсолютно всякаква информация да получиш.  |
Бате преди да се правя на майстор с токовете си бръмчах и дразнех съседите но сега........ Няма ток, а не знам кое от каде беше  |
|
|
 |
georgie Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 10:58 Заглавие: с какво влизаме в европа---със балканче |
|
|
гКоцев,ти ме разби,не съм се смял така от години.Човека стана пишман.R1 имам приятел който се занимава с мотори и ще го помоля да ми напише и цветовете на кабелите,мисля че това те интересува.После ще пиша.Това ще стане преди Коцев да се пенсионира,човече.  _________________ ХУБАВИТЕ НЕЩА СТАВАТ БАВНО |
|
|
 |
R1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 11:14 Заглавие: Re: с какво влизаме в европа---със балканче |
|
|
| georgie написа: | гКоцев,ти ме разби,не съм се смял така от години.Човека стана пишман.R1 имам приятел който се занимава с мотори и ще го помоля да ми напише и цветовете на кабелите,мисля че това те интересува.После ще пиша.Това ще стане преди Коцев да се пенсионира,човече.  | Много благодаря още от сега! Има надежда еи благодаря ти човече!!!  |
|
|
 |
|