| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2005 22:24 Заглавие: CUC5360 |
|
|
Tози Grundig не избира програмите от метровият обхват.При търсене от менюто сменя каналите,а на екрана си стои първата програма от обхвата.Предполагам,че проблема е в тунера,но реших да презапиша и сменя паметта SDA2546-5.Прочетох я като 2402,но като я записах на 02ка три прекрасни клчюа на екрана и не се махат по метода vol-pr-vol+pr+.Телевизора тръгва само когато запиша 08ца и то когато има друга информация на свободните редове след записа от оргиналният чип.Но и тогава тв-то се държи неадекватно и не мога да изкарам меню за настроика.Програматора ми е от ВАЛДИМАР.КЪДЕ БЪРКАМ? _________________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2005 22:44 Заглавие: |
|
|
не си я прочел коректно.Мисля че портокола е различен с тази на 02 и изобщо 24 серия.От там мисля е проблема.Намери читав дъмп и го пиши на оригиналната памет _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2005 22:50 Заглавие: |
|
|
Пробвай този _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
kaloyan Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 2:47 Заглавие: |
|
|
| различниса са паметите не могат да се разменят.би трябвало да тръгне и с празна памет. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|