|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
joro_m_bs Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 16:46 Заглавие: Търся 29" кинескоп за GRUNDIG ST72-760 |
|
|
Здравейте, зелената пушка прекъсна, техника ще я мъчи ама шансовете са минимални и затова търся здрав кинескоп за сандъка! От Бургас съм, но скоро може да пътувам до София, така че ако има предложения и от тази посока, пишете!
Oригиналния кинескоп e
PHILIPS
A68ESF002X11
AY9419 532709 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zahew Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2005 13:53 Заглавие: |
|
|
| Телефон за София 029318440 |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Дек 16, 2005 18:20 Заглавие: |
|
|
@zahew,
на този телефон който си дал беше човек, който няма такъв кинескоп и не е оставял телефона си! Ако може, дай мобилен или виж да не си сгрешил номера! |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 16, 2005 18:40 Заглавие: |
|
|
Аз имам такъв с прекъснала синя пушка....де да можех да ти дам зелената Шегувам се разбира се намесвам се защото и аз се интересувам,но няма да ти правя проблем ще изчакам... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Фев 02, 2006 0:40 Заглавие: |
|
|
| Колеги, никой ли няма такъв кинескоп??? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Фев 02, 2006 18:29 Заглавие: |
|
|
Надежда всяка тука остави!Всеки колега има по един два такива паметника с 29-ка Филипс екран,дето им търси кинескоп.И при мене има-таман 6 парчета досега за екрани чакат.Единственото спасение е ако си прежалил външният вид на телевизора и ша си го гледаш ти,а не за продан да се сложи кинескоп 28 инча филипсов-хем става вечен,хем малко погрознява телевизора остават дупки в кьошетата,кутията се понапуква от мощния напън на новия по-объл кинескоп и т.н. абе с две думи грозна работа и после кит отпреде малко ко си поиграеш може и що годе вид да му догодиш,поне колкот да не влизат мишки през дупките-тва последното в кръга на майтапа |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|