|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Krasimir Andreev Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 21:45 Заглавие: Информация за климатици |
|
|
Реших да си купя климатик,като смятам и да се отоплявам с него.Внимателно прочетох мненията във форума и много неща ми се изясниха.Искам обаче да попитам за евтините китайски климатици,кои от тях са за предпочитане.Ако може и 2-3 думи за OSAKA.
Благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2004 8:46 Заглавие: |
|
|
| Осаката имата добро съотношение между цена и качество |
|
|
 |
nebelservice Опитен потребител

|
|
|
 |
juve Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2004 20:46 Заглавие: |
|
|
купи си Midea.....бих казал , че е по добре, ако си намериш модел от миналата година ( модел, не климатик ) Новите клими стават все по изпилени като цена, но личното ми наблюдение гласи, че се изпилва и качеството ( по тънки пластмаси , по малки тела ( то не е лошо да е по малко , ама не и като намаляват квадратите на изпарители и кондензатори под предлог ,че са по ефективни и т.н.) много ми е интересно защо например LG 18 е 60 кг а същия на..новите китаиски клими е 40 -45 кг....)
А за Oсаката не ми говори. Тая бълвоч е една дрънкалива гад,монтирана за малко пари, ама как? и само по името се преметват сума ти хора - Осака- японската сила  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|