| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 18:24 Заглавие: Плазмен ТВ |
|
|
| Въпроса ми е относно това какви впечатления имат колегите за плазмените ТВ-ри,предлагани в момента на пазара.Става въпрос за цена около 2000лв. и екран 29 инча.Един мой приятел се е спрял на някакъв CROWN,който сегурно е CROWN,колкото и аз ,но все пак някакъв ориентировъчен съвет... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 18:36 Заглавие: |
|
|
| Доколкото аз знам проблема на плазмите е че пикселите не могат още да се правят достатъчно малки,а от там и самия дисплей има смисъл да е над 40 инча и да се гледа отдалеч,а "CROWN" вероятно е панел на по сериозна фирма със здраво китайска периферия и управление,което като погледнеш аналозите и техния брой дефекти до,сега не е за препоръчване,но това си е чисто лично и субективно мое мнение.... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 23:16 Заглавие: |
|
|
| Аз не съм виждал още на пазара плазмен телевизор с тоя размер.Това което съм видял е 42" и 50".Да не би твоя приятел да има предвид LCD.Аз нямам кой знае каква информация но в някакво списание бях чел ,че на такъв дисплей му дават около 65000часа живот,но от друга стана явно работят в по натоварен режим след като се налага принудително охлаждане.При LCD дисплеите живота на лампите е много по кратък,но пък доколкото знам цените им не са никак високи.Като ги сравнявам визуално в магазините LCD панелите определено дават по детайлна и качествена картина и особено последния който видях на САМСУНГ с повишена резолюция и великолепно изображение,но на убийствена цена от 5600лв.за32".Но какво да се прави качеството си има цена,която за нас потребителите е по висока от самото качество,а производителите са на противното мнение разбира се.Не смея да си купя още такъв телевизор,защото при сегашното развитие на нещата има опасносш докато го закарам в къщи цената му да слезе с някоя хиледарка надолу и за тази цена да е представен някой по нов модел който ще ме" дразни" с по хубава външност,повече пиксели или нещо друго.Накрая ще завърша,като кажа,че това съвършенство просто ни унищожава,но това е друга тема. |
|
|
 |
kaloyan Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 23:39 Заглавие: |
|
|
| все още едните и другите не могат да бият кинескопа.въпреки така като гледам започват здраво да ги налагат на пазара. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 23:49 Заглавие: |
|
|
| kaloyan написа: | | все още едните и другите не могат да бият кинескопа.въпреки така като гледам започват здраво да ги налагат на пазара. |
Лампата си е лампа  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2005 20:18 Заглавие: |
|
|
Благодаря за ценната информация до тук!
Продължавам да приемам мнения. |
|
|
 |
Strahil Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2005 20:34 Заглавие: RE |
|
|
Съгласен сам с bai_tishan.Лампата си е лампа  |
|
|
 |
nik_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2005 21:30 Заглавие: |
|
|
Като има пари,за харчене-да харчи,макар че лично мое мнение е че не изкарват много. _________________ Nikolay Ivanov
Skype(nikolay6905) |
|
|
 |
venelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 16, 2005 8:50 Заглавие: |
|
|
| щом се е спрял на 29'' по добре кинескоп |
|
|
 |
mironov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 16, 2005 11:47 Заглавие: |
|
|
По рано когато М-тел даваха списания към месечната сметка в един от броевете но не си спомням точно кой беше направена сравнителна оценка на плазмата, ЛСД и нормалния кинескоп. _________________ Живей всеки ден така все едно ти е последен защото рано или късно ще се окажеш прав. |
|
|
 |
|